Zalaegerszeg

2016.07.11. 16:57

Címzetes főjegyző lett dr. Kovács Gábor

Zalaegerszeg - A Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben megtartott hivatali állománygyűlésen jelentették be hétfőn, hogy a miniszterelnök dr. Kovács Gábornak, a megyeszékhely jegyzőjének címzetes főjegyzői címet adományozott.

Hajdu Péter

Balaicz Zoltán polgármester tegnap délután hivatali állománygyűlésen köszöntötte a kiállítóteremben a polgármesteri hivatal dolgozóit, az önkormányzati közgyűlés tagjait és a hivatal meghívott volt vezetőit. De elsősorban dr. Kovács Gábort, immár címzetes főjegyzőt, akinek Orbán Viktor miniszterelnök július elsejétől adományozta e címet. A polgármester ismertette az ünnepelt eddigi pályafutását. A Zrínyi gimnáziumban érettségizett 1991-ben, majd az Államigazgatási Főiskola elvégzése után, 1994. szeptemberben kezdte meg a munkát az egerszegi polgármesteri hivatalban. Különböző beosztások és a jogi diploma 1999-es megszerzése után, 2003. decembere óta a város jegyzője. Dr. Kovács Gábor meghatottan mondott néhány szót, köztük azt, hogy ebben a beosztásban ennyi ideig nem könnyű maradni. Az kell hozzá, hogy valaki jól végezze a munkáját, szerencse, és jó  kollégák.

- Ha szét tudnám osztani a címzetes főjegyzői címet, mindannyiótoknak jutna belőle egy kis szelet - mondta az ünnepelt az állománygyűlésen megjelenteknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!