Zalaegerszeg

2016.01.16. 16:56

Ha eljön a nagy nap

Zalaegerszeg - A megyeszékhelyi Családi Intézet szombaton a Városi Hangverseny- és Kiállítóterembe várta a házasulandó párokat.

Arany Horváth Zsuzsa

Az esküvőhöz szükséges szolgáltatások tizenegyedik alkalommal várták az érintetteket egy helyszínen. A műsort, a hangulatot ezúttal az 1920-30-as évek ihlették, ennek a korszaknak a jegyében telt a Balaicz Zoltánné Edit által megnyitott rendezvény. A zalaegerszegi polgármester felesége elmondta, számára nemcsak az esküvője napja, hanem az előtte zajló készülődés is jóleső izgalommal telt, s remélte, a lagzijukat most tervezők is hasonló időszakot élnek meg.

A zsinagóga földszintjén és a galérián éttermek, szállodák, dekoratőrök, nyomdák, fotósok, ruhaszalonok, fodrászok, sminkesek, ékszerészek, süteményházak, virágüzletek, de még pénzügyi tanácsadók is várták a látogatókat. A színpadon a húszas évek slágerei és táncai szórakoztatták a közönséget, Szlinyi Arnold, Bódis Bettina, Végh Tamás és Peresztegi Dóra jóvoltából, késő délután bundabemutatóra  és a menyasszonyi ruhák,  vőlegényöltönyök  seregszemléjére is sor került.

A kitartó vendégek este a Happy singers Quartett koncertjét élvezhették, a szerencsések pedig tombolahúzáson vehettek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!