Zalaegerszeg

2015.06.23. 13:55

Kedvenc téma az állat, angolul is

Zalaegerszeg - How many dogs were in the school? Ez is lehetne egy kérdés a Dózsa-tagiskolában e héten rendezett angolnyelvi táborban.

Arany Gábor

Az intézményben kedden délután kilencven gyermek ismerkedhetett meg hat kutyával (hogy választ is adjunk a kérdésre), ugyanis a nyelvi táborba ellátogatott a Göcsej Kutya Klub terápiás csoportja dr. Gombos László vezetésével. A lurkók testközelbe kerülhettek a négylábúakkal, játékos feladatokat is megoldhattak velük közösen.

– A gyerekeknek mindig kedvenc témája az állat, és a most megtapasztaltakat, az élményeiket a következő angolnyelvi foglalkozásokon meg is beszéljük – árulta el a hétfőtől péntekig tartó tábort irányító tanítónő, Sebestyénné Bánki Beáta.

Kovács Panka vezeti Szukit, mögötte gazdája, Belső Viktória. Fotó: Arany Gábor

Délelőttönként a 6-10 éves gyerekek négy csoportban – a zenés ráhangoló tornát követően – három órában a nyelvet gyakorolják. A délután pedig a szórakoztató programoké, a keddi kutyás bemutatót csütörtökön például pónilovaglás követi, valamint lesz kézműves foglalkozás, karaoke bemutató, filmvetítés és a látottak feldolgozása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!