Zalaegerszeg

2016.07.08. 10:50

Két autó ütközött Zalaegerszegen - három gyereket is kórházba szállítottak (frissítve)

Összeütközött két gépkocsi Zalaegerszegen, a 762-es főút Malom utcai csomópontjánál. Az egyik autó felborult, egy lámpaoszlop is megrongálódott.

Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: Pezzetta Umberto

Zalaegerszeg hivatásos tűzoltói az egyik autót már áramtalanították, a felborult járművet majd a kerekeire állítását követően fogják. A balesetben ketten megsérültek, őket a mentők elszállították. A megrongált lámpaoszlopot az áramszolgáltató szakemberei vizsgálják. A 762-es főút Malom utcai csomópontjánál félpályás lezárás mellett halad a forgalom.

Frissítés: Pénteken délben baleset történt Zalaegerszegen, a Malom utca és az új belső elkerülőút kereszteződésében. Egy Ford Mondeo személyautó, amelyben három gyerek is utazott, a kereszteződésben nem adta meg az elsőbbséget a stop táblával védett elkerülő úton haladó Seat Ibizának. Az ütközés következtében az Ibiza kisodródott, felborult, a gyalogátkelőhelynél álló közlekedési lámpa oszlopa fogta meg az autót.

A mentők a három gyereket és a két autó vezetőjét egyaránt kórházba szállították. A helyszínelés előre láthatólag 14.15-ig tart, addig a Malom utcában korlátozott a közlekedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!