Zalaegerszeg

2017.05.26. 19:20

Diáknapok a megyeszékhelyi Zrínyi-gimnáziumban

Zalaegerszeg - Kétnapos diáknapi programot bonyolított le a megyeszékhelyi Zrínyi Miklós Gimnázium diákönkormányzata (DÖK), tájékoztatta szerkesztőségünket Lakatos Szilárd, a ZMG DÖK elnöke és Stárics Roland, a ZMG DÖK segítő tanára.

Arany Horváth Zsuzsa

Csütörtök reggeltől tegnap estig színes események váltogatták egymást a gimnázium termeiben, az udvaron és a sportpályán. Ezek közt izgalmakat kínált a tanár-diák csere, hasznos információkkal szolgált az egészségügyi sarok, volt selfie verseny, történelmi vetélkedő, modern zenei bemutató, 5-ös vadászat, egész napos sütivásár, bográcsverseny, beugró improvizáció. A diákok kipróbálhatták magukat a póker és a csocsó művészetében is, közben a filmek szerelmesei is találtak maguknak csemegét.

A gazdag diákprogram egyik csúcspontja volt pénteken reggel nyolc órakor a gimnázium főbejáratánál, az udvaron felállított májusfa kitáncolása, amelyre néptáncosok vállalkoztak. Ekkor zajlott a hatalomátvétel és átadás ceremóniája is, melynek végén a diákok megköszönték a lehetőséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!