Zalaegerszeg

2014.08.06. 09:47

Olvasói panaszt követően a sár és vízmosás eltakarítva

Zalaegerszeg - – Egyik olvasónk, Főző Zsófia, a 76-os főúttal párhuzamosan futó, a csácsi arborétummal szembeni szervizút állapota miatt fordult panasszal szerkesztőségünkhöz.

Magyar Hajnalka

Észrevételeit gazdag képanyaggal illusztrálta, amelyből  kitűnik, hogy a  domboldalon semmi nem fogja a földet, esőzéskor kavics és sár borítja az aszfaltozott utat, a padkát kikezdte a vízmosás. Ahol pedig sikerült megkapaszkodnia  a növényzetnek, ott másfél méteres  parlagfű virul.

A panaszt  továbbítottuk az illetékeseknek, feltéve a kérdést, miért alakultak ki a jelzett állapotok, s mit lehetne tenni elhárításuk érdekében.

A felvetésre az alábbi választ kaptuk Loppert Dánieltől, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetőjétől.

– Az olvasói panaszt megkapva a keddi napon felszólítottuk a kivitelező Colas Út Zrt.-t, hogy soron kívül végezze el a fenntartási munkálatokat. A kivitelező szerdán   megkezdi a burkolat takarítását,  pénteken pedig lekaszálja és rendbe teszi a zöldterületet. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.

Szerdán délelőtt felkerestük a jelzett helyszínt, s azt tapasztaltuk, hogy a kivitelező valóban elkezdte a szükséges munkálatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!