Zalaegerszeg

2015.10.07. 15:19

Örüljünk, ha van miből segíteni

Zalaegerszeg - Megnyugtató érzés tudni, hogy élnek közöttünk segítőkész, jólelkű emberek - mondta Tóth Ágnes, a zalaegerszegi mozgássérültek vezetője, aki a csoport önkénteseivel a Zala Plázában adományt gyűjtött rászoruló sorstársainak.

Fincza Zsuzsa

Egész családokra ráillik a fenti dicséret. A zalaegerszegi Vinczéné Szabó Ágnes például férjével közösen cipelte a helyszínre a kabátokkal, felnőtt-, és gyermekruhával tömött jókora reklámszatyrokat. A baki Temlén Kornélné a plázában járva direkt adományozási céllal fordult egyet az élelmiszerboltban.

- Nem vagyok gazdag mondta, miközben átadta a kristálycukrot és rizst , de amennyire telik, adok a nálam szegényebbeken. Örüljünk, ha van miből segíteni!

Balról Tóth Ágnes, mellette Kondor Gyöngyi önkéntes, László János, az egyesület tagja, és Szép Mária önkéntes a plázában Fotó: Katona Tibor

- Sokan el sem tudják képzelni, hányan élnek közöttünk nyomorúságban. Ma is felhívott egy özvegy asszony, hogy bár nem tagja az egyesületnek, de segítsünk, ha tudunk, mert még a tüzelőre sem telik, nemhogy meleg ruhára - mesélte Tóth Ágnes.

Az adománygyűjtés a plázában holnap is folytatódik, és tart a hétvégi rendezvény keretében is, egy sátorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!