Zalaegerszeg

2016.09.29. 16:45

Őszi program az egészségért

Zalaegerszeg - Jövő szerdán kezdődik a Csácsbozsoki ősz című programsorozat a megyeszékhelyi városrészben.

Arany Gábor

A sport- és egészségnapok az Izsák-iskolában szerdától péntekig tartanak. A nyitónap délutánján három órakor kezdődik a kézműves foglalkozás, amelyen őszi dekorációkat lehet készíteni természetes anyagokból. Négy és hét óra között pedig véradásra és ingyenes szűrővizsgálatokra várják a lakosságot. Csütörtökön a gyerekeket várják rendezvények: íjászat, népi fajátékok, tájékozódó futás, gyógy- és fűszernövényekből készült ételek kóstolója, kiállítás, interaktív foglalkozások.

A felnőtteknek is szóló előadást 17 órától tartja Paucsa Lívia és Csillag Vilmos, akik a természetes élet mindennapokbani lehetőségeiről beszélnek. Pénteken a gyerekeknek 2016 méteres futást rendeznek délután negyed kettőtől, amit CSÍZ vetélkedő követ kicsiknek és nagyoknak. Lesz ezenkívül hulahopp, kötélugrás, dekázás, íjászat, népi fajátékok, tájékozódó futás, gyógy- és fűszernövényekből készült ételek kóstolója, interaktív foglalkozások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!