Zalaegerszeg

2015.10.06. 14:15

Óvodai fejlesztések Zalaegerszegen

Zalaegerszeg – Fejlesztéseket hajtott végre az önkormányzat több óvodában. A Kis utcaiban helyszíni bejáráson nézte meg az eredményt a városvezetés.

Szabó Judit

A beruházásokról Balaicz Zoltán polgármester, Böjte Sándor és Bali Zoltán önkormányzati képviselő, továbbá Szűcs Róbert, az egyik kivitelező cég vezetője számolt be, miután Horváthné Ambrus Marianna, a Kis utcai óvoda vezetője köszöntötte a vendégeket.

Az intézmény régi szárnyában  kicserélték a melegítőkonyha padlóját, s folytatódott a gyermek- és felnőtt vizesblokkok megújítása. A  beruházásokra idén 5 millió forintot fordított a város.

Nemcsak a Kis utcai, hanem a  Mikes utcai óvodában és a ságodiban is történtek  kisebb fejlesztések, ezekről szintén szó esett a rendezvényen. Elhangzott, hogy tovább folytatódik az intézményrendszer korszerűsítése. A Zalaegerszegnek 2014 és 2020 között juttatandó 11,2 milliárd forintos európai uniós fejlesztési forrásból félmilliárdot a bölcsődékre és óvodákra költenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!