Zalaegerszeg

2015.08.27. 14:10

Sikeres felvételi időszak

Zalaegerszeg - Idén 24 hallgató nyert felvételt a Budapesti Gazdasági Főiskola zalaegerszegi Gazdálkodási Karára a pótfelvételi eljárás során; így 195 elsőéves kezdheti meg tanulmányait szeptemberben a BGF zalaegerszegi campus-án.

Arany Horváth Zsuzsa

A pótfelvételin a legtöbben, pénzügy és számvitel alapképzési szakra nyertek felvételt, a gazdálkodási és menedzsment alapképzés ponthatárát 6, a gazdaságinformatikus képzés ponthatárát 2 hallgató érte el. Az idei pótfelvételi eljárásban legnépszerűbb felsőoktatási szakképzés a nemzetközi gazdálkodás volt, amelyen 4 hallgató kezdheti meg a tanévet.

- Sikeres felvételi időszakot zárunk, a 2015/16-os tanévnyitón a tavalyinál is több gólyát köszöntünk majd. Évről-évre több zalai diák választja a BGF Gazdálkodási Karának gyakorlatorientált, a helyi munkaerő-piaci igényekhez igazított képzéseit. Továbbra is arra törekszünk, hogy a régióban élő fiatalok számára vonzó perspektívát kínáljunk - jelezte dr. Bencsik Andrea, a BGF Gazdálkodási Karának dékánja.

A BGF a 2013 és 2016 közötti időszakra elnyerte az alkalmazott tudományok főiskolája minősítést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!