Zalaegerszeg

2015.03.26. 14:33

Szabadlábon G. József

Zalaegerszeg – A napokban megszüntettek minden kényszerintézkedést G. Józseffel szemben, az egykori vállalkozó immár szabadlábon védekezhet az ellene folyó büntetőeljárásban.

Arany Gábor

Ezt az információt ügyvédje, dr. Bor Tibor közölte szerkesztőségünkkel. Az ismert, egykori zalaegerszegi vállalkozót üzletszerűen, jelentős kárt okozó csalással gyanúsítják. A férfi 2002 májusában hagyta el az országot. Az első feljelentést a következő évben tették ellene, azzal gyanúsítják, hogy 2000-2002-ben több magánszemélytől, cégektől kért kölcsön milliós összegeket.

G. József 2010-ben kiadott elfogatóparancs alapján tavaly márciusban került kiadatási őrizetbe Ausztráliában. November végén hozták Magyarországra, majd előzetes letartóztatásba került, amit január 26-tól házi őrizetre változtattak, de március 24-től ez is megszűnt. Dr. Bor Tibor közölte, a rendőrségtől kapott tájékoztatása szerint előreláthatóan két héten belül befejeződik a nyomozás G. József ügyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!