Zalaegerszeg

2015.09.03. 15:39

Tíz éve alakult a Látásfogyatékosok Zalaegerszegi Kistérségi Egyesülete

Balaicz Zoltán polgármester üdvözlő szavaival vette kezdetét a Látásfogyatékosok Zalaegerszegi Kistérségi Egyesületének tegnapi összejövetele, melyen tízéves fennállásukat ünnepelték.

Munkatársunktól

A délelőtti tisztújító közgyűlésen ismét elnökké választott Jelenics Ferenc átvehette a város oklevelét, amely az egyesület tevékenységét méltatja. Az elnök felidézte a szervezet alapításának időszakát, kitérve arra is, hogy a tárgyi és személyi feltételek hiánya ellenére döntöttek a civil szervezet létrehozása mellett. Elmondta: azóta évről évre gazdag programokat és folyamatos érdekvédelmet biztosítanak tagjaiknak. Ma úgynevezett vakosított eszközökkel szolgálják ki sorstársaikat.

Az egyesület alelnöke Choma Balázs lett, Takács Zsuzsanna, Bódi Dombi Andrea és Varga Lívia pedig elnökségi tagként erősíti a sorstársi közösség tevékenységét. A szintén sorstárs, Weszely Ernő harmonika- és zongoraművész személyes hangú szavai után harmonikaszó mellett folytatódott a nap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!