Zalaegerszeg

2014.09.02. 17:45

MSZP: Útmunkák és parkolás

Zalaegerszeg - A tanévkezdés apropóján a közlekedési anomáliákról tartott kedden sajtótájékoztatót az MSZP városi szervezete a Mártírok útja és az Eötvös utca kereszteződésénél.

Horváth A. Attila

Kiss Ferenc polgármesterjelölt elmondta, hogy programjukban kiemelten szerepel Zalaegerszeg közlekedési helyzetének rendbetétele. A belváros több pontján útfelbontások akadályozzák jelenleg a forgalmat, az időzítésekkel tehát probléma van, ráadásul a Kossuth utcát is lezárják a hét második felében. Kiss Ferenc arról is szólt, hogy az MSZP a kórház környékén teljesen, a város többi részén pedig Egerszeg Kártyával az első órában ingyenessé tenné a parkolást.

Herbert Ferenc képviselőjelölt, a városüzemeltetési bizottság tagja a Mártírok útjának közlekedési anomáliáit tette szóvá. Mint mondta, sokan nehezményezik, hogy a Kelemen Imre utcánál és a környező szakaszon az ígéret ellenére nem zárultak le az útfelbontással járó munkák a nyáron, így nagy torlódások alakulnak ki, illetve kerülővel lehet csak közlekedni. Megemlítette továbbá, hogy a belvárosnak ezen a részén a parkolás is gondot jelent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!