Zalaegerszeg

2017.05.23. 16:26

Zalaegerszeget népszerűsítik

Zalaegerszeg - A megyeszékhely népszerűsítését szolgáló úttörő kezdeményezésről tartottak kedden sajtótájékoztatót a polgármesteri hivatalban.

Magyar Hajnalka

Az ötletet a Városmarketing iroda dolgozta ki, s lényege, hogy önálló weboldalba gyűjtötték össze mindazon egészségügyi, gyógyászati, prevenciós, valamint idegenforgalmi és kulturális szolgáltatásokat, amelyek egymáshoz kapcsolva fellendíthetik Zalaegerszeg egészségturizmusát. Balaicz Zoltán polgármester kiemelte, mindez lehetőséget kínál a megyeszékhelyi fejlesztések szélesebb körű népszerűsítésére, s több napra is Zalában marasztalhatja azokat a vendégeket, akik valamely egészségügyi szolgáltatás kedvéért utaznak ide.

Az adatbázist, amely hamarosan a sportolási lehetőségeket is felöleli, Horváth Szilárd irodavezető mutatta be. A továbblépés jegyében a közeli jövőben több nyelvre is lefordítják a weblap tartalmát, hiszen Ausztria, Szlovénia és Horvátország határmenti régióiból remélnek minél több érdeklődőt. Varga Csaba, a Zalaegerszeg Turizmusáért Egyesület elnöke és Pereszteginé Szabó Júlia, a Tourinform Iroda vezetője egyaránt támogatásáról biztosította a kezdeményezést, Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. vezetője pedig azt emelte ki, hogy az adatbázis létrehozása plusz segítség a város részéről az egészségügyi szolgáltatóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!