Zalaszabar

2016.04.23. 14:41

Streertfighter bemutató és túra

Zalaszabar - Első alkalommal rendezték meg a zalaszabari motoros napot, a rendezvényre több százan voltak kíváncsiak szombaton.

Ziegler Anita

Szentmisét követően Kis-Balaton körüli rövid túrán, majd Demény László és Dobrádi Dávid streetfighter showján vehettek részt a motorozás szerelmesei. Balogh Andrea programszervező elmondta: sokan fejezték ki örömüket az új motoros megmozdulással kapcsolatban.

Darnyik Dávid

- Gyorsan híre ment a rendezvénynek, és nagy meglepetésként ért, hogy közel 250 motoros jött el a kezdeményezésre - árulta el. Hozzátette, szeretné, ha a motorozás ürügyén tovább vinnék a vendégek Zalaszabar jó hírét. Takács Ákos zalaszabari motoros, a programok másik szervezője hozzátette, hagyományt szeretnének teremteni a fesztivállal. A szomszéd megyékből is érkeztek vendégek, így hiánypótló a motoros találkozót sikerült megszervezniük. A napot az életérzéshez híven, rock dallamok zárták a M.O.V.E. és a nagykanizsai Loud and Black zenekarok koncertjeivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!