Zalaszentgrót

2017.04.25. 14:17

A fürdőről döntöttek

Zalaszentgrót - Tíz évre a Cattani Partner Kft. nyerte el a zalaszentgróti termálfürdő üzemeltetési jogát, amelyre közbeszerzési eljárást írt ki az önkormányzat.

Szabó Judit

Korábban önkormányzati vállalkozás működtette a Szent Gróth Termálfürdő és Szabadidőközpontot, ugyanakkor a város hatékonyabb megoldásnak tartotta a bérbeadását piaci alapon. Az elmúlt egy évben már a zalaegerszegi gébárti strandot is működtető Cattani Partner Kft. üzemeltette a zalaszentgróti fürdőt, május elsejétől pedig tíz évre nyerte el ezt a jogot egyedüli pályázóként.

Az önkormányzat havi nettó 980 ezer forint üzemeltetési díjat fizet a cégnek, a vállalkozás pedig 480 ezer forint bérleti díjat a városnak. Ha az éves jegyárbevétel a bruttó 45 millió forintot meghaladja, az efeletti összeg 10 százalékával növekszik a bérleti díj. A fürdőben változatlan feltételekkel tovább kell foglalkoztatni a jelenlegi négy munkavállalót, s az üzemeltető köteles legalább május 1-jétől szeptember 30-ig folyamatosan nyitva tartani

Baracskai József polgármester elmondta, hogy a fejlesztésekben együttműködik a város és az üzemeltető, a cégnek egyik fontos célja a szálláslehetőségek megteremtése a termálfürdőnél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!