Zalaszentgrót

2017.01.24. 16:43

Kézigála Farkas Ágnessel

„Kézilabda a családban” gálát rendeznek szombaton Zalaszentgróton.

Kerkai Attila

Zalaszentgrót - A szentgróti önkormányzat és a Zala Megyei Kézilabda Szövetség támogatásával a Zalaszentgróti Női Kézilabda Club második alkalommal rendezi meg szombaton 9.30 órától a nagyszabású, „Kézilabda a családban” elnevezésű gálát, melynek sztárvendége Farkas Ágnes lesz. A program célja a sportág népszerűsítése, a szervezők pedig várnak minden olyan sportszerető családot, régi kézilabdás hölgyet, urat, akik az elmúlt években, évtizedekben Zalaszentgrót kézilabda sportjáért tettek.

A programban bemutatkoznak és játszanak a zalaszentgróti és a vasvári szivacskézilabdás lányok, a zalaszentgróti és nagykanizsai 11-12 éves lányok. Családi vetélkedő is része lesz a programnak, ahol a gyerekek szüleikkel együtt versenyezhetnek, s lesz hétméteres verseny is. A szervezők tájékoztatása szerint az esemény vendége lesz Farkas Ágnes olimpiai- és világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok kézilabdázó.

Az FTC örökös tagja, a 2001-ben és 2002-ben az az év magyar női kézilabdázójának választott Farkas Ágnes pályára lép, és erősíti Zalaszentgrót csapatát a Hévíz elleni gálamérkőzésen. A szombati program 9.30-kor kezdődik a megnyitóval, majd a már fentebb ismertetett programok veszik kezdetüket. Zárásként 14 órakor kezdődik a Zalaszentgrót-Hévíz találkozó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!