Zalaszentgrót

2017.02.28. 08:57

Mesét mondtak az óvodások

Zalaszentgrót - Múlt héten tartották a térség öt óvodájából érkezett középső és nagycsoportosok mesemondó versenyét a zalaszentgróti házasságkötő teremben.

Szalay Csaba

Az Egyszer volt címmel második alkalommal megrendezett versenyre Kehidakustányból, Óhíd-Mihályfáról, Zalacsányból, Zalaszentgrótról és Zalaszentlászlóról érkeztek a házi versenyek legjobbjai.

A résztvevők mögött balról Tóth Attiláné, Baracskai József polgármester, Makkné Illés Márta, Lákics Istvánné és Molnár Szilveszterné

A szervezők részéről Tóth Attiláné, az anyanyelvi és fejlesztő munkaközösség vezetője elmondta, hogy házi versenyt már évek óta, területi megmérettetést másodszor rendeznek. A verseny célja a kapcsolat erősítése az óvodák között, valamint a gyermekek szókincsének bővítése és a szereplés gyakorlása.

A verseny eredményét a Lákics Istvánné nyugalmazott óvónő, Makkné Illés Márta gyógypedagógus, logopédus és Molnár Szilveszterné intézményvezető alkotta zsűri állapította meg. Minden résztvevő emléklapot és a zalaszentgróti önkormányzattól kis ajándékot, a helyezettek pedig könyvjutalmat is kaptak.

Eredményhirdetés: balról Tóth Attiláné, Molnár Szilveszterné, Makkné Illés Márta és Lákics Istvánné Fotó: Szalay Csaba

A középső csoportosoknál 1. helyezett lett Bonyhárd Sára Tamara a Zalaszentgróti Napközi Otthonos Óvodából, 2. Csiszár Emma szintén Zalaszentgrótról, 3. Jakab Hanna a Zalaszentlászlói Kerekerdő Óvodából. A nagycsoportosoknál 1. helyezett Benczik Alex a Zalacsányi Csány László Óvodából, 2. Frekk Máté Zalaszentgrótról, 3. helyezett Martincsevics Petra ugyancsak Zalaszentgrótról. Különdíjat a Kehidakustányi Deák Ferenc Napközi Otthonos Óvoda nagycsoportosa, Udvari Gábor kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!