Zalaszentgrót

2017.04.11. 11:10

Palántát ültettek, saláta készült

Zalaszentgrót - A Koncz Dezső Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben múlt héten rendezték meg az értelmileg akadályozott tanulók nevelését, oktatását ellátó iskolák diákjai számára meghirdetett

Zalai Hírlap

XXXIII. Koncz Dezső Országos Tanulmányi Verseny regionális fordulóját. A versenyen hat ötfős csapat vett részt Győrből, Sopronból, Csornáról, Nagykanizsáról, Keszthelyről és Zalaszentgrótról, tájékoztatott Szabó Ildikó, az intézmény igazgatója.

A verseny összes  résztvevője

Fotó: Koncz Dezső EGYMI

Idén a csapatok a kiskert növényeiről, az egészséges életmódról és a környezet védelméről szóló ismereteikről adtak számot. Palántát ültettek, kézműves tevékenység keretében évszakórát készítettek különböző termések felhasználásával. A konyhai munkákban való jártasságukat tavaszi saláta elkészítésével bizonyították a versenyzők, de a sport, a mozgás is teret kapott játékos akadályverseny formájában.

A házigazda Koncz Dezső EGYMI csapata a játékos akadályverseny közben, felkészítőjükkel Cságolyné Boros Krisztinával

A jó hangulatú verseny győztese a házigazda Koncz Dezső Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény csapata lett, amely az iskolát és a nyugat-dunántúli régiót képviselheti Girincsen, az országos döntőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!