Zalaszentmihály

2015.01.18. 17:35

Beteg kislánynak sürgősen

Zalaszentmihály - Szombaton este az észak-zalai kisközség sokszoros véradóit köszöntötték, jutalmazták a polgármesteri hivatalban.

Arany Horváth Zsuzsa

Németh Józsefné, a helyi vöröskeresztes szervezet titkára szervezésében, önkormányzati támogatással, helyi vállalkozók felajánlása nyomán tölthettek együtt vacsorával, táncműsorral gazdag estét azok, akik évtizedek óta rendelkezésre állnak, ha véradásról van szó. Nyáron például 83-an adtak azonnal vért, mert egy helybéli súlyos beteg kislánynak sürgősen szüksége volt rá. (A hírek szerint már meggyógyult.)

Véradók: Fleisch Krisztina, Pásztor Józsefné, Leirer Levente, Gombos Tamás, Mátay Miklósné, Zóka László, Marton Tiborné, Nagy Lajos, Jakabfi Tamás, Horváth Csilla, Németh István, Orbán Józsefné, Márfi Béla, Pásztor József. Fotó: Németh Józsefné

A véradásokon mindig van 2-3 új véradó a faluban, tájékoztatott a helyi szervezet titkára. Szombaton 14-en kaptak elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!