Zalaszentmihály

2015.06.22. 13:00

Falunapi ünnep

Zalaszentmihály - Szombaton a falunapon avatták fel a falu felújított közösségi házát.

Civil Tudósítónktól

Az épületnek kicserélték a tetőzetét, de kívül és belül is teljes felújításon esett át, ami nagyon fontos, mert a település civil szervezetei rendszeresen ott tartják összejöveteleiket. Az ünnepségre egybegyűltek kék színű virágot vittek a közösség összetartó erejének szimbólumaként.

A helyi Margaréta Egyesület több száz lángost sütött az ünnepség után, estig. Képünkön az előtérben Tóth Lászlóné és Juhász Istvánné sütéshez készítik elő a lángostésztát. Fotó: Csikós Dóra

Vigh László országgyűlési képviselő mondott avatóbeszédet, majd Szitás József plébános felszentelte az épületet. Ezt követően a közösségi házban a Szentmihályon élő Czigányné Németh Márta festőművész tárlata, továbbá Keresztes Gyuláné gobelin munkái, az ifjúság kreatív kuckója, és a Margaréta Egyesület közreműködésével berendezett helytörténeti gyűjtemény volt látható. A rendezvénysátor alatt pedig fergeteges programok szórakoztatták a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!