Zalavár

2017.04.28. 15:20

Mindenért, amihez kezük ért!

Zalavár - Községünk elmaradhatatlan és legmeghittebb eseménye az idősek napja. A rendezvény célja, hogy kifejezzük a hálánkat, tiszteletünket azok iránt, akik hosszú munkában eltöltött évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket.

Zalai Hírlap

Ezen a napon elmondhatjuk, hogy egész évben szeretettel gondolunk mindazokra, akik hosszú élet munkáját és rengeteg tapasztalatát tudhatják maguk mögött.

Az idősek napja hangulata bizonyítja, "nemcsak a húszéveseké..."

Bár évente mi csak egyszer köszöntjük Őket, de szeretetüket, bölcsességüket és segíteni akarásukat az év minden napján érezzük. Kitartásuk, feltétel nélküli szeretetük felbecsülhetetlen kincs számunkra. Szüleink és nagyszüleink mosolya, gondoskodása rengeteg erőt sugároz felénk. Ők azok, akik fogják kezünket, jó szándékkal bátorítanak tetteinkben, utat mutatva nekünk jövőnk felé.

Harminchét község szerepel

Szombaton lezárul az Összetartozunk pályázatunkon résztvevő falvak bemutatása. Örömteli, hogy 37 település jelentkezett az akcióra. A legjobb közösségi pillanatokat kerestük, s a pályázatok valóban közösségi rendezvényekről szólnak. Most az olvasókon a sor, hogy a szombati Zalai Hírlap 5. oldalon található szavazószelvény kitöltésével, postán május 12-ig szavazzanak. (Addig minden másnap megtalálhatják a szavazószelvényt.)

Online szavazásunk, melyet a zaol.hu oldalán vehetnek igénybe a szavazók, május 2-20-ig tart, ahol 1 nap 1 valós e-mail címről 1 szavazatot adhatnak le.

A szavazatok összesítése után az 1 millió forint értékű fődíjat és a különdíjakat május 23-án ünnepélyes keretek közt adjuk át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!