Zalavár

2016.05.02. 10:57

Zalaváron egy családi ház szobájában csaptak fel a lángok

Három esetben vonultak a mai napon a tűzoltók.

03:49 | Szentliszó: Az Ady Endre utcában egy családi ház kéményt a kazánnal összekötő füstcsőben korom izzott. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével eltávolították az izzó részeket. Az ingatlanban anyagi kár nem keletkezett.

10:08 | Nagykanizsa: A Zárda utcában egy díszfa az alatta parkoló autóra dőlt a felázott talaj következtében. A helyi hivatásos tűzoltók benzinmotoros láncfűrész segítésével távolították el a növényt a járműről. Az eset során nem sérült meg senki.

10:59 | Zalavár: A Dózsa György utcában egy családi ház szobájában csaptak fel a lángok. A zalakarosi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói egy vízsugárral pár perc alatt eloltották a kis kiterjedésű tüzet. A beavatkozás során egy gázpalackot is kihoztak a tűzoltók az épületből. Az eset során a ház statikailag is károsodott, ezért az  ott lakó három embert átmenetileg rokonoknál helyezték el. A tűzesetben nem sérült meg senki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!