Zene

2015.07.04. 16:29

A stagediving bizalmi viszonyra utal az előadó és közönség között

Az ország egyik legjobb és legélhetőbb fesztiválja a Volt, ezért is szeretek ott játszani - mondta Odett csütörtöki fellépését követően lapunknak.

Gyuricza Ferenc

Az énekesnő azon zalai előadók közé tartozik, akik közreműködőként vehettek részt a fesztiválon. Visszatérő vendég, évek óta hívják a szervezők, amit ő egyfajta elismerésként is értékel.

- Ez a kitüntetett figyelem nyilván köszönhető annak is, hogy egyre többen ismerik a dalaimat, egyre jobban szeretik az emberek, amit csinálok - fogalmazta meg Odett. - Ez lehet az oka annak, hogy egyre jobb időpontokban, egyre jobb színpadokon szerepelhetek. A mostani koncert is nagyon szuper volt, bár a tavalyi fellépésünk személy szerint nekem jobban tetszett. A közönség azonban ezúttal is nagyon szuper volt, s ahhoz képest, hogy még viszonylag korán, 6 óra 20 perckor kezdtünk, a színpad előtti tér gyakorlatilag teljesen megtelt. Egészen a keverőpultig hatalmas volt a tombolás, rengetegen énekelték velem együtt a dalokat.

Odett és zenekara csütörtökön lépett fel a Volt fesztivál egyik színpadán

Odettet oly mértékben magával ragadta a koncert hangulata, hogy ezúttal is belevetette magát a tömegbe. A fiatal énekesnő szerint a stagediving egy nagyon bensőséges bizalmi viszonyt feltételez az előadó és a közönsége között, s ő büszke arra, hogy ezt évek kitartó munkájával sikerült kivívnia magának.

Odett a koncertjét követően egészen hajnalig maradt Sopronban, több koncertbe is belekóstolt. Nagyon tetszett neki a Rise Against fellépése, s Wilkinsonra is tombolt egyet. Azt azonban nagyon sajnálja, hogy a Motörhead koncertjét nem tudta megnézni, hiszen arra pénteken került sor, neki akkor már máshol volt elfoglaltsága.

- Tulajdonképpen rájuk lettem volna a leginkább kíváncsi, az ő koncertjüket vártam a legjobban - árulta el. - Abban bízom, hogy Lemmy tartja még magát, s valamikor újra eljön még Magyarországra. Amúgy az én napomon kifejezetten túlsúlyt képviselt a rock, de az egész Volt fesztiválról ezt érzem. Az elektronikus zene most mintha egy kicsit háttérbe szorult volna. Nyilván azért is, mert a szervező Sziget irodának vannak olyan fesztiváljai is, ahol viszont az elektronikus zenéé a főszerep.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!