Zene

2016.10.14. 12:54

Gyöngyhajú lány

Zalaegerszeg - Az Omega zenéje, az ExperiDance tánca

Arany Horváth Zsuzsa

November 18-án, este hét órakor tűzik műsorra a megyeszékhelyi sportcsarnokban az ExperiDance együttesnek az Omega együttes életművéből készített musicalját. A 21 Omega slágert feldolgozó táncos musical, a Gyöngyhajú lány balladája egy szerelem történetét meséli el.

A musical alkotó csapata a tavaszi sajtóbemutatón: Gömöri Zsolt zenei vezető, Román Sándor koreográfus, Vona Tibor ügyvezető, Benkő László az Omega vezetője és Pozsgai Zsolt drámaíró

Pozsgai Zsolt drámaíró az ExperiDance és az Omega számára írta a darabot, amelyben Fésűs Nelly, Koós Réka, Gergely Róbert, Lux Ádám, R. Kárpáti Péter, Simon Panna Boglárka musicalszínészek mellett az ExperiDance 24 táncművésze, valamint egy négyfős zenekar lép fel (nem az Omega tagjai.)

A zenei rendező Gömöry Zsolt, az Edda Művek tagja, Benkő Lászlóval, az Omega zeneszerzőjével együttműködve. A különleges színpadi élményhez olvasóink ügyfélszolgálatainkban megyekártyával kedvezményes jegyhez juthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!