Zene

2016.05.23. 14:01

Jónás Vera és társai

Zalaegerszeg – Az Év Junior Alkotója díjjal is kitüntetett gitáros-énekes Jónás Vera és zenekara adott koncertet szombat este a PopUp Caféban.

Gyuricza Ferenc

A Cseh Tamás Program által is támogatott koncerten a Jónás Vera Experiment az áprilisban megjelent Tiger, Now című nagylemezét mutatta be. A zenekar dalaiban az experimentális rock, a pop, a jazz és az alternatív zene stílusjegyei keverednek némi elektronikával, amit az énekesnő sajátos orgánuma tesz még izgalmasabbá. A crossover műfajához sorolt dalaik közt akad olyan, ami a világhírű Foals zenekar szellemiségével hozható párhuzamba, de akadnak egészen lírai szerzemények is.

Jónás Vera a London Center Of Contemporary Music School-ban végezte tanulmányait, majd 2011-ben megalapította zenekarát, amely eddig két albumot jelentetett meg.

Péntek este is volt koncert a megyeszékhelyen, az Atlantis Music Clubban többek között a szintén a Cseh Tamás Program támogatását élvező Apey & The Pea lépett fel.

Összeállításunkat támogatta:

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!