Zene

2015.07.06. 12:38

Lentiben is fellépett az Orff Ütőegyüttes

Zalaszabar, Lenti - Egy hetet töltöttek a nagykanizsai Orff Ütőegyüttes tagjai nyári táborban Zalaszabarban. A tábori program részeként Lentiben is felléptek pénteken.

Korosa Titanilla

A folyamatos nyári fellépések és a közbeiktatott pihenés mellett az elmúlt héten táborban gyakorolt az együttes.

– Ilyenkor a zenélés mellett csapatépítő munka zajlik, összejön négy együttesünk – kis, mini, nagy, senior – így a táborban 34-en vettünk részt – mondta Bücs Angéla, az együttes vezetője. – Itt választjuk ki a darabokat a következő évre a fellépéseknek megfelelően. Jövőre ismét rendeznek Helikont, erre több darabbal is készülünk, hiszen nem tudjuk előre, hogy komoly vagy könnyűzenei kategóriában indulhatunk majd. Választottunk darabot Liszt Ferenctől, de a könnyedebb műfajú Hello Dolly számait is gyakoroltuk. A Helikon mellett szeptemberben Nagykanizsát képviseljük majd Münchenben, ahol 20 éves partnerkapcsolatot ünnepelünk és további fellépések is várnak ránk.

A nyári tábor programjának részeként Lentiben is fellépett az Orff Ütőegyüttes. Fotó : Korosa Titanilla

Lentibe nagy örömmel térten vissza, hiszen tavaly jó hangulatú, telt házas koncertet adtak a művelődési központban. Idén ehhez hasonlóan nagy sikert aratott az együttes előadása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!