Sport

 • cikk kép
  A ZTE FC megtörné a "csákvári átkot"

  A labdarúgó NB II 36. fordulója következik, a ZTE FC pedig olyan ellenfelet fogad, amely a kiesés elkerüléséért harcol, ráadásul a Csákvár egyfajta mumusa is az egerszegieknek, hiszen az eddigi hét egymás elleni összecsapásukból mindössze egy mérkőzésen nyert a ZTE FC. A vasárnapi találkozó 18 órakor kezdődik a ZTE Arénában.

 • cikk kép
  Cigándon nyert a ZTE FC, méghozzá magabiztosan

  A labdarúgó NB II 35. fordulójában a kiesés elől menekülő és a hazaiak által is az utolsó szalmaszálnak tekintett mérkőzésen, Cigándon lépett pályára a ZTE FC együttese. Az egerszegiek folytatták jó sorozatukat és magabiztosan győztek.

 • cikk kép
  A ZTE FC az életéért küzdő Cigánd vendége lesz

  ZALAEGERSZEG - Már csak négy forduló van hátra a labdarúgó NB II 2016-2017. évi sorozatából, s a ZTE FC vasárnap (17.30) a kiesés ellen harcoló Cigánd SE vendége lesz. Az egerszegiek legutóbbi két győzelmüknek köszönhetően a korábbiaknál sokkal jobb hangulatban várhatják az újabb mérkőzésüket.

 • cikk kép
  Minőségi igazolásokat tervez és a feljutásért küzdene a klub

  Zalaegerszeg - Vasárnap hazai pályán nyert a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapata, ám nem ez volt a nap fő "száma. Sokkal inkább az: bejelentették, hogy a nyártól Zoran Spisljak veszi át az egerszegi együttes irányítását. Egyúttal az is elhangzott: a klubvezetés minőségi igazolásokat és immár magasabb célokért küzdő csapatot tervez.

 • cikk kép
  A ZTE FC győzött, a nyártól Zoran Spisljak a vezetőedző

  A labdarúgó NB II 34. fordulójában a ZTE FC együttese a már kiesett SZEOL SC-t fogadta és győzött. A mérkőzés után bejelentették: az egerszegi együttes munkáját a nyártól Zoran Spisljak irányítja.

 • cikk kép
  A ZTE "elméleti" tudása átkerült a gyakorlatba...

  Azt nyilatkozta Csató Sándor, hogy sokat böjtöltek ezért a győzelemért... Nem tudunk vitatkozni a ZTE FC labdarúgócsapatának vezetőedzőjével, hiszen az egerszegiek szerdán Békéscsabán úgy arattak 2-0-s sikert, hogy előtte négy mérkőzésen is pont nélkül maradtak.

 • cikk kép
  Kivágta a rezet a ZTE FC: győzött Békéscsabán!

  A labdarúgó NB II 33. fordulójában a ZTE FC együttese négy vesztes mérkőzés után győzött, ráadásul idegenben, a feljutásért is harcoló Békéscsaba otthonában. Lélektanilag is nagyon fontos győzelem ez a zalaiak számára.

 • cikk kép
  Megtáltosodtak a ZTE FC női labdarúgói

  Az NB II-es női labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a ZTE FC csapata az alsóházi rangadón fölényesen nyert riválisa ellen, s ezzel hosszú idő után győzött ismét.

 • cikk kép
  A ZTE FC számára szerdán Békéscsabán alaposan fel van adva a lecke

  Zalaegerszeg - Hétközi fordulóval folytatódik a labdarúgó NB II sorozata, melyben a ZTE FC nem éppen a legjobb előjelekkel utazik Békéscsabára. Az egerszegiek már csak a 13. helyen állnak a tabellán, sorozatban négy vereség áll a hátuk mögött. A szerdai Békéscsaba-ZTE FC találkozó 18 órakor kezdődik.

 • cikk kép
  ZTE-kudarc hazai pályán, a Soproné a három pont

  A labdarúgó NB II 32. fordulójában a ZTE FC vasárnap 18 órától azt a Sopront fogadta, amely három ponttal volt lemaradva tőle a tabellán.

 • cikk kép
  Öt nyeretlen forduló után nagyon elkelne egy siker

  Zalaegerszeg - Most már tényleg kijelenthető, hogy nincs könnyű helyzetben a ZTE FC NB II-as labdarúgócsapata. Az egerszegiek csak a 12. helyen állnak az NB II-ben, öt forduló óta nem nyertek mérkőzést és most már hátrafelé is kell pillantgatniuk... Vasárnap (18.00) az a Sopron lesz a vendég, amely a veszélyes zónából menekülne.

 • cikk kép
  A hétvége sportműsora

  Szombaton a ZTE FC női csapata a Videotont, a férfiak vasárnap Balmazújváros együttesét fogadják.

 • cikk kép
  Erősített a Hévíz, újabb felkészülési meccsek jönnek

  Zalaegerszeg/Hévíz - A zalai NB-s labdarúgócsapatok szombaton folytatják felkészülési mérkőzéseik sorát.

 • cikk kép
  Egy bombagól döntött a Hévíz javára

  Hévíz – Szerdán a két zalai labdarúgócsapat, az NB II-es ZTE FC és az NB III-ban szereplő Hévíz SK egymás ellen kezdte meg a felkészülési mérkőzéseinek sorozatát. A nagy hidegben hévízi siker született.

 • cikk kép
  FK Ural helyett NK Verzej

  Zalaegerszeg – Megváltozott a ZTE FC labdarúgócsapatának programja: szerdán Szlovéniában nem az orosz FK Urallal, hanem a szlovén NK Verzejjel találkozik Csató Sándor együttese.

 • cikk kép
  ZTE–Újpest először: szerdán 13.30-kor Hévízen

  Zalaegerszeg – A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőinek első mérkőzéseit rendezik szerdán, s mint ismert, a ZTE FC 13.30 órától Hévízen fogadja az élvonalbeli Újpestet.

 • cikk kép
  Szerdán ZTE-Újpest Hévízen, Daru Bence szerint járt volna egy büntető

  Zalaegerszeg – A ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata pontot szerzett (1-1) vasárnap Gyirmóton, ami jó eredménynek számít, hiszen az éllovas otthonában sikerült mindez és egy rangadót, idegenben.

 • cikk kép
  A ZTE FC valószínűleg Hévízen fogadja az Újpestet a kupában

  Zalaegerszeg – Egy helyet rontott pozícióján a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata csákvári vereségével, ami a kisebb gond, a nagyobbnak az nevezhető, hogy nem gyűltek a pontjai.

 • cikk kép
  A ZTE FC az Újpestet kapta a kupában, szombaton pedig Csákvárra látogat (frissítve)

  Zalaegerszeg – Kezdjük a legfontosabbal: pénteken sorsoltak a labdarúgó Magyar Kupában és a nyolcaddöntőben ZTE FC–Újpest párharcot rendeznek. A ZTE FC NB II-es csapatára szombaton (18.00) pedig nehéz bajnoki mérkőzés vár, hiszen a Csákvár otthonába látogat.

 • cikk kép
  Sorsoltak a Magyar Kupában: Baján kezd a ZTE FC

  Kedden a Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa országos táblája első körének párosítását. Az első fordulót augusztus 12-én rendezik.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...