ZTE FC

2013.11.12. 14:15

A ZTE FC-nél továbbra sincs pénz, de mindenki készül

Zalaegerszeg - A labdarúgó Ligakupa H-csoportjának szerdai programjában a ZTE FC együttese nem az eredetileg kiírt időpontban, hanem 13 órától lesz a Kaposvári Rákóczi vendége. A zalaiak négy forduló után még nem szereztek pontot ebben a sorozatban.

Kerkai Attila

A Ligakupa-sorozat eddigi találkozóin a ZTE FC jobbára fiataljait szerepeltette, és nem lesz ez másként szerdán, az élvonalbeli Kaposvár vendégeként sem. Minden ellenkező híreszteléssel ellentétben a ZTE hétfőn és kedden is edzett, sőt, szerdán is gyakorolnak majd a játékosok, méghozzá azok, akik nem utaznak el Somogyba, hanem már a szombati, Kisvárda elleni NB II-es bajnoki találkozóra hangolnak. A ZTE FC most sem szakítja meg az eddigi gyakorlatát, vagyis az U21-es együttesre épül majd a pályára lépő csapat, kiegészülve azokkal, akik az első csapat eddigi találkozóin kevesebbet szerepeltek.

– Komolyan mondom, hogy nagyon tisztességesen végezték a feladatukat a játékosok az elmúlt napokban, semmilyen gond nem akadt ezzel – hallottuk Jandovics Jenő másodedzőtől, miután a hét elején ő helyettesítette Lendvai Miklóst, aki edzői képzésen vett részt. – Akadtak persze sérültek, így Pavicevic, Grbic és Hajdú sem gyakorolt velünk. Az első csapat tagjai közül egyébként a terveink szerint heten lesznek majd ott a szerdai utazó keretben.

Az egerszegi Vágó Coroian és Oláh között a két csapat első, szeptemberi Ligakupa meccsén (0-3). Fotó: archív/Katona Tibor

A mérkőzés időpontja pedig az utolsó pillanatban változott, hiszen a Kaposvár hétfőn jelezte, hogy nem 15, hanem 13 órakor tudja megrendezni a találkozót.

A ZTE FC-nél továbbra is kérdés, a játékosok mikor jutnak hozzá az elmaradt járandóságaikhoz, ez a téma az elmúlt két hétben a csapatról szóló mindenkori híradások biztos „velejárója" volt. A helyzet most sem változott, és tegnapi információk szerint nem utalt még a klub a játékosoknak az elmaradt béreikből. Nagy Ferenc, a klub tulajdonosa erre a hétre ígért megoldást a játékosoknak, akik továbbra is várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!