ZTE FC

2015.06.22. 14:28

Simonfalvi Gáborral megyegyezett a ZTE FC

Zalaegerszeg - Kedden kezdi meg a felkészülését a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata a következő idényre, immár az új szakvezető, Csank János irányításával.

Kerkai Attila

A zalai klubtól kapott információ szerint a nyáron lejáró szerződésű labdarúgók közül sikerült megegyezni a  hosszabbításról Simonfalvi Gábor csapatkapitánnyal, ugyanakkor Kovács Gergővel még mindig tartanak az egyeztetések, így minden bizonnyal a felkészülés első napján is  tárgyalnak  vele a folytatásról.

Napvilágot látott olyan információ is, hogy a ZTE FC-ben kezdi meg a felkészülést az eddig a Puskás Akadémiában futballozó és honosítás előtt álló brazil hátvéd,  Fabio Nascimento de Oliveira is, azonban Kocsárdi Gergely klubigazgató elmondása szerint  tudomásuk szerint a játékos a Békéscsaba labdarúgója lesz. A ZTE FC  szerződést bontott a kapus Czirjék Zoltánnal, továbbá Károly Bálint és Kocsis Adrián is távozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!