ZTE KK

 • ZTE KK: készülnek a csütörtöki meccsre

  A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapatára ugyan majd csak csütörtökön vár újabb komoly kihívás, de Stárics Kornél, a klub ügyvezetője a meccs kapcsán már kedden néhány hasznos információval szolgált a szurkolóknak.

 • cikk kép
  A védekezés dicsérete: a zalai csapat magas emberei végezték a "piszkos munkát" Szolnokon

  Zalaegerszeg - Szolnoki sikerével hatalmas lépést tett a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata, hogy pályaelőnyt élvezzen a későbbi rájátszásban, de még semmi sem dőlt el. Benke Szilárd, az egerszegiek újra remeklő játékosa szerint is kellene még egy (vagy kettő...) siker, hogy mindez biztos legyen.

 • cikk kép
  A ZTE KK végül megtörte a Körmendet

  Zalaegerszeg – Szezonbeli negyedik összecsapására készült a Zalakerámia-ZTE KK és az Egis-Körmend NB I A-csoportos férfi kosárlabda csapata, a felfokozott várakozás pedig a felsőház küzdelmei miatt is indokolt volt csütörtökön este. A ZTE KK remek győzelmet aratott.

 • cikk kép
  Csak hideg fejjel van esély győzni - A ZTE KK csütörtökön a Körmendet fogadja

  Zalaegerszeg - Csütörtökön kettős kosárlabda mérkőzést rendeztek az egerszegi Zalakerámia Sportcsarnokban. Előbb 16 órától a ZTE NKK női együttese a DVTK-t fogadja, majd 19 órától következik egy régi "klasszikus" összecsapás. A Zalakerámia-ZTE KK a Egis-Körmend csapatát látja vendégül.

 • cikk kép
  Győzött a Falco Zalaegerszegen

  A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában a felsőház újabb fordulójában a Zalakerámia-ZTE KK együttese régi riválisát, a Falco KC Szombathely csapatát látta vendégül vasárnap este. A derbit az utolsó negyedben döntötte el a Falco a maga javára.

 • cikk kép
  A ZTE KK vasárnap folytatja: a Falco KC-t fogadja

  Zalaegerszeg - Hétközi szabadnapja után vasárnap ismét "munkába áll" a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata. Az NB I A-csoportjában a felső ház újabb körében Zalaegerszegen 18 órától fogadja a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely együttesét.

 • cikk kép
  Szabó Zsolt bravúros kosara: "Tudtam, hogy rádobom"

  Zalaegerszeg - Szabó Zsolt dobása minden bizonnyal sokáig emlékezetes marad és beszédtémát ad majd a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata szurkolóinak. Egy hármasról van szó, amivel a ZTE KK vasárnap este 90-89-re megnyerte az Alba Fehérvár elleni találkozóját.

 • cikk kép
  Legyőzte a bajnokot a ZTE KK!

  Zalaegerszeg – A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában a felső ház középszakaszának 2. fordulójában a Zalakerámia-ZTE KK együttese a címvédő Szolnokot fogadta. Izgalmas, változatos találkozón az egerszegiek nagy győzelmet arattak.

 • Választani kell: ZTE-Falco vagy ZTE-Puskás...

  Amikor a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapatának középszakaszbeli sorsolása napvilágot látott, látszott, hogy április 16-án egybeesik a Falco KC elleni meccse a ZTE FC-Puskás FC találkozóéval. Hiába egyeztettek, így is marad minden...

 • cikk kép
  Büszke lehet magára a ZTE

  Zalaegerszeg - A férfi kosárlabda NB I A középszakaszának felsőházában vasárnap Körmenden kezdte meg szereplését a Zalakerámia-ZTE KK.

 • cikk kép
  Vasárnap este kezd Körmenden a ZTE KK

  Zalaegerszeg - Véglegessé vált a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosarasainak menetrendje a középszakaszban. Így már biztos, hogy a felsőházi küzdelmeket vasárnap, Körmenden kezdi meg az egerszegi csapat.

 • cikk kép
  Körmenden kezd a ZTE KK - A középszakasz programját még egyeztetik

  Zalaegerszeg - Vasárnap este, úgy öt perccel a Paks-Zalakerámia-ZTE KK kosárlabda mérkőzés vége előtt a ZTE-tábor tagjai akár már tudhatták is, hogy csapatuk ott lesz a felsőházban. A Kaposvár ugyanis nyilvánvalóan "bukásra állt" Szegeden, ami a zalaiaknak kedvezett. Az extrát persze a ZTE sikere adta erre a napra.

 • cikk kép
  A felsőházba jutott a ZTE KK!

  A férfi kosárlabda NB I A csoportjában az alapszakasz utolsó fordulóját rendezték vasárnap.

 • cikk kép
  Végső döntés Pakson - A ZTE KK a felsőház kapuját vasárnap lépheti át

  Zalaegerszeg- Minden a terveknek, az esélyeknek megfelelően alakult, akinek győznie "kellett", az győzött a férfi kosárlabda NB I A-csoport csütörtöki játéknapján. Vasárnap zárul az alapszakasz, a Zalakerámia-ZTE KK 18 órától a Paks vendége lesz.

 • cikk kép
  A ZTE KK kiütötte a Jászberényt!

  Zalaegerszeg – A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában az alapszakasz utolsó előtti fordulóját rendezték csütörtökön.

 • cikk kép
  Stevan Tot a Jászberény élén tér vissza Egerszegre

  Zalaegerszeg - A tabellán elfoglalt helyezések alapján talán nem tűnik annak, viszont az alapszakasz hajrájában egy rendkívül fontos mérkőzés előtt áll a Zalakerámia-ZTE KK NB I-csoportos férfi kosárlabdacsapata. Az egerszegiek csütörtökön (19.00) a Jászberényt fogadják.

 • cikk kép
  Zalakerámia-ZTE KK: Lehet számolgatni is, de inkább nyerni kell

  Remekül veszi a nehéz akadályokat a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata. Vasárnap Sopronban a felsőházba kerülés szempontjából létfontosságú csatát nyert meg.

 • cikk kép
  Nagy feladat Sopronban

  A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata vasárnap (18.00) a Sopron vendégeként lép pályára, és Mohácsi Máté csapatkapitány is tudja: sokkal több kell a győzelem érdekében, mint csütörtökön, amikor a MAFC-ot verték idehaza.

 • cikk kép
  Még két győzelem kell - Vasárnap Sopronban küzd a felsőházért a ZTE KK

  A MAFC csütörtöki legyőzése után vasárnap (18 óra) Sopronban játszik a Zalakerámia-ZTE KK élvonalbeli férfi kosárlabdacsapata.

 • cikk kép
  A végére felőrölte ellenfelét a ZTE KK

  A férfi kosárlabda élvonal alapszakaszának 23. fordulójában, csütörtökön a sereghajtó MAFC-ot fogadta a Zalakerámia-ZTE KK.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...