Sport

 • cikk kép
  Későn ébredt a ZTE - Pécsett nem jött össze a zalai bravúr-siker

  Zalaegerszeg- A férfi kosárlabda NB I A 19. fordulójában Pécsett egy félidő előnyt adott ellenfelének a ZTE KK.

 • cikk kép
  Egy negyed nem volt elég

  A férfi NB I A 19. fordulójában Pécsett vendégszerepelt tegnap este a Zalakerámia-ZTE KK. Sajnos kevés sikerrel.

 • cikk kép
  A ZTE KK szombaton a PVSK otthonába utazik

  Zalaegerszeg - Két hét szünetet követően - közte a balul sikerült magyar Kupa-negyeddöntővel - folytatja bajnoki sorozatát a Zalakerámia-ZTE KK NB I A-csoportos férfi kosárlabda csapata. Bencze Tamás együttese szombaton (18.00) a PVSK vendége, vele együtt egy nehéz sorozatot kezdenek meg az egerszegiek.

 • cikk kép
  A ZTE KK nem jutott tovább, simán kikapott

  Győr – A Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa nyolcas döntője csütörtökön kezdődött meg a valóban impozáns győri Audi Arénában.

 • cikk kép
  A végén ment el a meccs, nyert a Körmend

  Zalaegerszeg – Vasárnap este 124. alkalommal találkozott bajnoki mérkőzésen az egerszegi és a körmendi férfi kosárlabda csapat.

 • cikk kép
  ZTE KK: a türelem nyerő "húzás" lehet

  Zalaegerszeg - Vasárnap 18 órától a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban ismét egy klasszikus párharc következik. A Zalakerámia-ZTE KK az Egis Körmendet fogadja, a telt ház pedig megint garantáltnak tűnik.

 • cikk kép
  Szabó Zsoltnak több energiája marad

  Zalaegerszeg - A Zalakerámia-ZTE KK csendes, de elszánt készülődéssel, a Körmend viszont egy hazai vereséggel „ hangolt” a két csapat vasárnapi (18.00), egymás elleni örökrangadójára.

 • cikk kép
  ZTE: jókor tettek hozzá

  Zalaegerszeg - A tabellára pillantva nem kell különösebben ecsetelni, mennyire fontos győzelmet aratott vasárnap este a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata Szegeden. Mohácsi Máté csapatkapitány azt emelte ki, hogy sikerük most is a kollektíva győzelme.

 • cikk kép
  Szegeden már az új légiós is játszhat a ZTE-ben

  Zalaegerszeg - Nagyon kellett volna a győzelem, de például a vereség mikéntjébe „kapaszkodhat” azért a Zalakerámia-ZTE KK, amely csütörtökön hazai pályán elveszítette a Szolnok elleni rangadót. Vasárnap a kék-fehérek a Szeged vendégei lesznek 18 órától.

 • cikk kép
  A ZTE KK is gyászolja Raúl Jimenezt

  Az éjszakai órákban szomorú hírt kaptak a kosárlabda barátai, ugyanis 39 éves korában elhunyt Raúl Jimenez, a Zalakerámia-ZTE KK korábbi szakvezetője.

 • cikk kép
  Nagy csatában győzött a Szolnok Egerszegen

  Zalaegerszeg– A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában csütörtökön kora este a Zalakerámia-ZTE KK együttese a címvédő Szolnoki Olaj KK-t fogadta. A két együttes rangadóján nyílt küzdelmet láthattak a nézők, de a végén kevesebbet hibázott a vendégcsapat, s ezzel nyert.

 • cikk kép
  A ZTE KK-nak a Szolnok ellen is nagy szüksége lesz a csapatjátékra

  Kemény hetet kezdett meg szombati sikerével a Zalakerámia-ZTE KK féfi kosárlabda csapata, ezért is örült különösen például Bencze Tamás vezetőedző is a szombati, Vasas elleni 97-81-es sikernek.

 • cikk kép
  A ZTE KK nem hibázott a Vasas ellen

  Zalaegerszeg – Szombaton este a férfi kosárlabda NB I A-csoportjának 15. fordulójában a Zalakerámia-ZTE KK együttese az újonc Vasast fogadta. Az esélyesebb egerszegiek hozták hazai pályán a kötelezőt.

 • cikk kép
  Nincs könnyű meccs

  Zalaegerszeg - Az NB I A-csoportos férfi kosárlabda bajnokságban a Zalakerámia-ZTE KK először játszik hazai pályán a korábban jól bevált szombati időpontban. A 18 órakor kezdődő mérkőzésen az újonc Vasas Budapest lesz az ellenfél.

 • cikk kép
  Jól jött volna egy-egy bravúr a kosaras csapatainknak

  Zalaegerszeg - A hét vége élvonalbeli kosárlabda-mérkőzésein a két zalai csapat hasonló utat járt be, hiszen mindkettő esélyesebb ellenféllel szállt szembe, s úgy a Zalakerámia-ZTE KK, mint a ZTE NKK is csak nagy csatában kapott ki.

 • cikk kép
  Igazi rangadót vívott a ZTE KK, de most kikapott

  Szombaton a férfi kosárlabda NB I A-csoportjában megkezdődött az alapszakasz második köre és a 14. forduló rangadója zalai érintettséggel bírt.

 • cikk kép
  A ZTE KK rangadót vív, a ZTE NKK hazai pályán játszik

  Zalaegerszeg - A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában rangadó vár a Zalakerámia-ZTE KK együttesére, amely szombaton 18 órakor a listavezető Alba Fehérvár vendége lesz.

 • cikk kép
  A nehezebb ágon a ZTE - A Magyar Kupában az Alba az első ellenfél

  Zalaegerszeg - A Zalakerámia-ZTE KK a bajnoki éllovas Alba Fehérvár ellen kezd majd a férfi kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjében. A tornát február 16. és 18. között Győrben, az Audi Arénában bonyolítják le.

 • cikk kép
  Drámai csatában, kétszeri hosszabítás után nyert a ZTE KK

  Zalaegerszeg – A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában a 13. forduló, egyben az alapszakasz első körének zárómérkőzését Zalaegerszegen játszották, ahol az edzőváltáson átesett Paks volt a vendég. Drámai, kétszeri hosszabbításos mérkőzésen a ZTE KK győzött.

 • cikk kép
  Vasárnap a Paks ellen - Teo Cizmic visszatér, a ZTE KK célja a győzelem

  Zalaegerszeg - A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában az alapszakasz első körének utolsó fordulója következik. A Zalakerámia-ZTE KK csapata vasárnap (17.00) a Paksot fogadja, amely már új edzővel, ám a Körmendből jól ismert Teo Cizmic-csel érkezik.

Részletes műsorMűsorok betöltése...