Sport

 • cikk kép
  ZTE KK: dupla sikert ért a pénteki győzelem

  Zalaegerszeg - A Zalakerámia-ZTE KK élvonalbeli férfi kosárlabda-csapata pénteki győzelmével (79-70) a Sopron ellen tulajdonképpen duplán nyert. Egyrészt nagyon fontos bajnoki győzelmet aratott, másrészt bebiztosította a helyét a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata között.

 • cikk kép
  Ubilla: csapatként nyertünk

  Remek mérkőzéssel, radásul győzelemmel búcsúzott az évtől a Zalakerámia-ZTE KK férficsapata, amely pénteken a jó erőkből álló Sopront verte hazai pályán. A sportág kedvelői vasárnap sem maradnak mérkőzés nélkül, hiszen 17 órától a ZTE NKK szintén élvonalbeli női együttese a DVTK-t fogadja Egerszegen.

 • cikk kép
  A ZTE KK a jó erőkből álló Sopront fogadja pénteken

  Zalaegerszeg - Idei utolsó fellépésére készül pénteken este 19 órától a Zalakerámia-ZTE KK NB I A-csoportos férfi kosárlabda csapata amely a Soproni KC együttesét fogadja az egerszegi Városi Sportcsarnokban.

 • cikk kép
  Vasárnapi vendégség - A ZTE KK-ra kemény meccs vár a fővárosban

  Zalaegerszeg - Vasárnapi vendégségbe utaznak az élvonalbeli zalai kosárlabda csapatok, hiszen a női NB I A-csoportban a ZTE NKK a PEAC, míg a férfiaknál a Zalakerámia-ZTE KK a MAFC vendége lesz a hétvégén.

 • cikk kép
  Új irányító a ZTE NKK-ban

  Zalaegerszeg – A bajnok Sopron női kosárlabda-csapatától U20-as magyar válogatott irányítót vesz kölcsön erre a szezonra a ZTE NKK élvonalbeli együttese.

 • cikk kép
  ZTE KK: nem volt könnyű nyerni az újonc ellen

  Budapest – A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában a 2. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolták kedden este a fővárosban. A Zalakerámia-ZTE KK az újonc Vasas vendége volt és igencsak megizzadt a sikerért, de kiharcolta azt.

 • cikk kép
  Bárki ellen elég lehet - Kimerítő és megérdemelt siker a Falco ellen

  Zalaegerszeg - A péntek estinél szebb bemutatkozást képzelt el a Falco KC új centere, Ivan Zigeranovic, de ez most a szombathelyiek gondja. A Zalakerámia-ZTE KK megérdemelten győzött a férfi kosárlabda élvonalban.

 • cikk kép
  A ZTE KK nyerte a Falco KC elleni ütközetet

  Zalaegerszeg – Pénteken a zalai megyeszékhelyen rendezték meg a Zalakerámia-ZTE KK -Falco KC Szombathely nyugati derbit a férfi kosárlabda NB I A-csoportjában. A várt nagy csata nem maradt el, a ZTE KK nyert, méghozzá azzal, hogy a kritikus pillanatokban jobb döntései születtek.

 • cikk kép
  Govens visszatér, ZTE KK-Falco KC derbi pénteken

  Zalaegerszeg - A ZTE és a Körmend férfi kosárlabda „csörtéi” mellé idővel szép lassan felzárkózott a ZTE és a Falco mindenkori összecsapása is. Éppen ezért, nem meglepő, hogy pénteken 19 órától az egerszegi Városi Sportcsarnokban a Zalakerámia-ZTE KK várhatóan telt ház előtt fogadja vasi riválisát, a Falco KC-Szombathely csapatát.

 • cikk kép
  ZTE KK: győzelmet ért most a hideg fej

  Zalaegerszeg – A férfi kosárlabda NB I A-csoportban a Zalakerámia-ZTE KK együttesére nagyon fontos mérkőzés várt, hiszen vasárnapi, hazai veresége után feltétlenül győzelmet várt közönsége a PVSK ellen. Az egerszegiek hozták a meccset, s most erre volt szükségük.

 • cikk kép
  Megmagyarázhatatlan végjáték a ZTE-Kaposvár találkozón

  Zalaegerszeg - Vasárnap este nem kis fordulatot hozott a Zalakerámia-ZTE KK-Kaposvár mérkőzés a férfi kosárlabda NB I A-csoportban. A somogyiak elképesztő utolsó negyedet produkáltak, 41 pontot dobtak és megnyerték a korábban már elveszettnek hitt meccset.

 • cikk kép
  ZTE KK: 19 pontos előnyt "szórakoztak el", nyert a Kaposvár

  Zalaegerszeg - A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában a Zalakerámia-ZTE KK együttese vasárnap este a Kaposvárt fogadta. Az egerszegiek bő egy hónap után tértek haza, vasárnap pedig szurkolóik már-már ünnepeltek a harmadik negyed után. Aztán jött a feketeleves, a 19 pontos előnyét leadta a ZTE KK és a Kaposvár megnyerte a találkozót.

 • cikk kép
  A hét fontosabb zalai vonatkozású sporteseményei

  Megyei rangadót rendeznek a női labdarúgó NB II-ben, utolsó hazai mérkőzését vívja a férfi kosárlabda NB I/A középszakaszának alsóházi rájátszásában a Zalakerámia-ZTE KK – többek között ez is szerepel a 16. hét zalai vonatkozású sporteseményeinek összefoglalójában.

 • cikk kép
  Ez történik a jövő héten Zala megye sportjában

  Zala megye - NB II-es futballcsapataink ezúttal hazai környezetben lépnek pályára, és folytatja az alsóházi rájátszást a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda csapata is. Összeállításunkban a 14. hét zalai vonatkozású sporteseményeit foglaltuk össze, a megye határain belül és azon kívül.

 • cikk kép
  Labdarúgás, kosárlabda, látványtánc - Hétvégi sportműsor Zala megyében

  Zala megye - Változatos kikapcsolódást kínál a hétvégi sportprogram Zala megyében.

 • cikk kép
  Kézilabda, kosárlabda, foci - Hétvégi sportműsor Zala megyében

  Zala megye - Változatos kikapcsolódást kínál a hétvégi sportprogram Zala megyében.

 • cikk kép
  Kosárlabda, teremfoci, teke - Hétvégi sportműsor Zala megyében

  Zala megye - Változatos kikapcsolódást kínál a hétvégi sportprogram Zala megyében.

Részletes műsorMűsorok betöltése...