Sport

 • cikk kép
  Sokkoló mérkőzésen győzött a ZTE KK!

  Székesfehérvár – Szerdán, az ehhez illő körítéssel megkezdődött a férfi kosárlabda bajnokságban az elődöntő sorozata. A nem kis bravúrral a legjobb négy közé került Zalakerámia-ZTE KK együttese az Alba Fehérvár otthonában kezdett és nem mindennapi mérkőzésen nyert.

 • cikk kép
  ZTE KK: a bajnok után itt az alapszakasz győztese

  Eljött a szerda, amely újra a pályán találja a Zalakerámia-ZTE KK-t, ám ezt senki sem bánja. Az egerszegiek 18.30-tól Székesfehérváron, az Alba Fehérvár ellen kezdik meg három győzelemig tartó párharcukat.

 • cikk kép
  Már éremközelben a ZTE KK -és a történet szerdán folytatódik

  Zalaegerszeg - A történet folytatódhat - vasárnap ez volt a legfőbb cél a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosarasai számára.

 • cikk kép
  Elődöntőbe jutott a ZTE KK

  Zalaegerszeg - A férfi kosárlabda NB I A negyeddöntős párharcai közül vasárnapra csak a ZTE KK- Szolnok csata nem dőlt el. Aztán vasárnap megtörtént ez is - zalai szempontból nagyon is pozitív előjellel.

 • cikk kép
  Győzött a Szolnok, vasárnap Egerszegen döntenek!

  A férfi kosárlabda NB I negyeddöntőjének negyedik találkozóján pénteken este Szolnokon lépett pályára a Zalakerámia-ZTE KK csapata, amely egy lépésre volt a továbbjutástól. Nem sikerült, nyert a Szolnok és egyenlített (2-2), így vasárnap Egerszegen döntenek a továbbjutásról.

 • cikk kép
  Döntésre viheti a ZTE KK a Szolnok elleni párharcot

  ZALAEGERSZEG - Pénteken folytatódik, és akár be is fejeződhet a Zalakerámia-ZTE KK és a Szolnoki Olaj KK pároscsatája az élvonalbeli bajnokság negyeddöntőjében. A záráshoz a ZTE KK-nak győznie kellene a 18 órakor a Tiszaligetben kezdődő mérkőzésen.

 • cikk kép
  Benke "elszólta" magát? - Pénteken Szolnokon a ZTE KK lezárhatja a párharcot, 2-1-re vezet

  ZALAEGERSZEG - Kedden este újra előnyt harcolt ki magának a férfi kosárlabda rájátszás negyeddöntőjében a Zalakerámia-ZTE KK együttese. Benke Szilárd, az egerszegiek ismét remekelő játékosa pénteken képesnek tartja együttesét arra, hogy Szolnokon lezárja a párharcot és továbbjusson.

 • cikk kép
  Újra előny a remekelő ZTE KK-nál!

  A férfi kosárlabda bajnokság élvonalában a negyeddöntő harmadik mérkőzését játszották kedden a Zalakerámia Sportcsarnokban. A Zalakerámia-ZTE KK azt a Szolnokot fogadta, amellyel 1-1-re állt a párharca. De csak keddig, ugyanis a ZTE KK nagyon jó játékkal győzött és újra vezet (2-1).

 • cikk kép
  ZTE KK: oda az előny, egyenlített a Szolnok

  A férfi kosárlabda NB I A negyeddöntőjének második körében szombaton a címvédő Szolnok vendége volt a ZTE KK. Az egerszegiek a párharcban 1-0-s előnnyel érkeztek a Tiszaligetbe, ahol a szezonban eddig kétszer játszottak és mindkétszer nyertek.

 • cikk kép
  ZTE KK: megvan a recept az idegenbeli sikerre is

  ZALAEGERSZEG - Szombaton 16 órától a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata lélektani előnyben utazik Szolnokra. A bajnoki negyeddöntő második összecsapása előtt az egerszegiek 1-0-ra vezetnek a párharcban.

 • cikk kép
  Előny a ZTE KK csapatánál - Drámai csatában győzött az egerszegi csapat a címvédő Szolnok ellen

  ZALAEGERSZEG - Szerdán megkezdődött a férfi kosárlabda NB I A-csoportjában a rájátszás sorozata. A negyeddöntő első felvonásában a Zalakerámia-ZTE KK együttese a Szolnoki Olaj KK-t fogadta és drámai csatában egerszegi siker született.

 • cikk kép
  A ZTE KK az MKOSZ-hez fordul, Bencze véleménye nem változott

  ZALAEGERSZEG - Bencze Tamás, a Zalakerámia-ZTE KK kosárlabda csapatának vezetőedzője nem változtat véleményén. Vagyis, szerinte nem egyenlő mércével mértek a játékvezetők a csapata Falco KC elleni találkozóján. A ZTE KK kikapott, így a szerdán kezdődő rájátszásban a bajnok Szolnok ellen kezdi meg párharcát.

 • cikk kép
  Vereség Szombathelyen, a ZTE KK a negyedik helyen végzett

  A férfi kosárlabda NB I A-csoport felsőházában az utolsó fordulót rendezték meg csütörtökön. A Zalakerámia-ZTE KK együttese a szombathelyi Falco KC vendége volt, és egy ZTE-siker az első vagy a második helyre "hozta” volna be az egerszegieket.

 • cikk kép
  Egy igazi derbi előtt: a ZTE KK csütörtök este a Falco vendége lesz

  Elsőnek lenni, vagy negyediknek... Nem választás kérdése, ám a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata számára éppen ezzel a téttel bír a felsőház középszakaszának zárómérkőzése. Bencze Tamás együttese csütörtökön este 18 órától a hazai pályán ebben a szezonban veretlen Falco KC vendége lesz.

 • cikk kép
  A ZTE KK még bármeddig elérhet, ha így folytatja

  Zalaegerszeg - Kőkemény csatát nyert meg (88-76) csütörtökön a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata az Alba Fehérvár ellen.

 • cikk kép
  Nagybetűs fanatizmus - Szántó Róbertnél, a ZTE KK vezérszurkolójánál jártunk

  Mi is az a fanatizmus? Pár kattintás után ezt a definíciót találhatjuk: a valóság figyelmen kívül hagyásával, merev ragaszkodás egyes elvekhez.

 • ZTE KK: készülnek a csütörtöki meccsre

  A Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapatára ugyan majd csak csütörtökön vár újabb komoly kihívás, de Stárics Kornél, a klub ügyvezetője a meccs kapcsán már kedden néhány hasznos információval szolgált a szurkolóknak.

 • cikk kép
  A védekezés dicsérete: a zalai csapat magas emberei végezték a "piszkos munkát" Szolnokon

  Zalaegerszeg - Szolnoki sikerével hatalmas lépést tett a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata, hogy pályaelőnyt élvezzen a későbbi rájátszásban, de még semmi sem dőlt el. Benke Szilárd, az egerszegiek újra remeklő játékosa szerint is kellene még egy (vagy kettő...) siker, hogy mindez biztos legyen.

 • cikk kép
  A hét fontosabb zalai vonatkozású sporteseményei

  Megyei rangadót rendeznek a női labdarúgó NB II-ben, utolsó hazai mérkőzését vívja a férfi kosárlabda NB I/A középszakaszának alsóházi rájátszásában a Zalakerámia-ZTE KK – többek között ez is szerepel a 16. hét zalai vonatkozású sporteseményeinek összefoglalójában.

 • cikk kép
  Ez történik a jövő héten Zala megye sportjában

  Zala megye - NB II-es futballcsapataink ezúttal hazai környezetben lépnek pályára, és folytatja az alsóházi rájátszást a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda csapata is. Összeállításunkban a 14. hét zalai vonatkozású sporteseményeit foglaltuk össze, a megye határain belül és azon kívül.

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...