Sport

 • cikk kép
  A ZTE sem tudta megverni a Falcót

  Zalaegerszeg - A férfi kosárlabda élvonal alapszakaszának 22. fordulójában Szombathelyen játszott vasárnap a ZTE KK.

 • cikk kép
  A ZTE KK nagy lépést tehet a felsőházért

  Vasárnap igazi rangadót rendeznek a férfi NB I A-csoportos kosárlabda-bajnokságban. A Falco KC Szombathely a Zalakerámia-ZTE KK együttesét fogadja, s duplán jelent rangadót ez az összecsapás.

 • cikk kép
  A ZTE KK vasárnap a Falco vendége, a ZTE NKK szombaton itthon

  Zalaegerszeg - Bencze Tamás vezetőedző egyenesen az év mérkőzésének nevezte a szerdai Kaposvár-Zalakerámia-ZTE KK mérkőzést, melyen csapata nyert. Együttesére újabb nagy csata vár, hiszen vasárnap (18.00) a Falco KC otthonába utaznak. A ZTE NKK női kosarasai szombaton (17.00) a PEAC Pécset fogadják.

 • cikk kép
  A ZTE KK 9 ponttal verte meg idegenben a Kaposvárt

  A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában a 21. fordulót rendezték szerdán, melyben a Zalakerámia-ZTE KK együttesére a felsőházba kerülés szempontjából is nagyon fontos találkozó várt Kaposváron. Az egerszegiek nagy csatában nyertek, s ez nagy lökést adhat nekik.

 • cikk kép
  A védekezésből "indul ki" a ZTE KK Kaposváron

  Zalaegerszeg - Bencze Tamás, a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője a hatékony védekezésben látná csapata sikerének kulcsát a szerda esti (18.00), Kaposvár elleni idegenbeli találkozójukon.

 • cikk kép
  Benke Szilárd hazatér és szerinte elérhető még a felső ház is

  Zalaegerszeg - Fontos győzelmet aratott a Zalakerámia-ZTE KK élvonalbeli férfi kosárlabda csapata szombaton, hétfőn pedig egy fontos hetet kezdett meg Bencze Tamás együttese. Sok mindenről dönt a szerdai Kaposvár, majd a vasárnapi Falco KC elleni idegenbeli találkozó - ezt Benke Szilárd, a ZTE KK játékosa is megerősítette.

 • cikk kép
  Ezúttal nem hibáztak - A ZTE KK hazai pályán verte a Kecskemétet

  Zalaegerszeg – Szombaton a férfi kosárlabda NB I A-csoportjában a Zalakerámia-ZTE KK együttese a Kecskemétet fogadta.

 • cikk kép
  Mindkét csapatunk itthon - A ZTE KK a Kecskemétet, a ZTE NKK pedig a Sopront fogadja

  Zalaegerszeg - Mindkét élvonalbeli zalai kosárlabdacsapat hazai fellépésre készül: a Zalakerámia-ZTE KK szombaton (18 óra) a Kecskemétet fogadja, míg a ZTE NKK vasárnap (16.45) a Sopronnal meccsel.

 • cikk kép
  Későn ébredt a ZTE - Pécsett nem jött össze a zalai bravúr-siker

  Zalaegerszeg- A férfi kosárlabda NB I A 19. fordulójában Pécsett egy félidő előnyt adott ellenfelének a ZTE KK.

 • cikk kép
  Egy negyed nem volt elég

  A férfi NB I A 19. fordulójában Pécsett vendégszerepelt tegnap este a Zalakerámia-ZTE KK. Sajnos kevés sikerrel.

 • cikk kép
  A ZTE KK szombaton a PVSK otthonába utazik

  Zalaegerszeg - Két hét szünetet követően - közte a balul sikerült magyar Kupa-negyeddöntővel - folytatja bajnoki sorozatát a Zalakerámia-ZTE KK NB I A-csoportos férfi kosárlabda csapata. Bencze Tamás együttese szombaton (18.00) a PVSK vendége, vele együtt egy nehéz sorozatot kezdenek meg az egerszegiek.

 • cikk kép
  A ZTE KK nem jutott tovább, simán kikapott

  Győr – A Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa nyolcas döntője csütörtökön kezdődött meg a valóban impozáns győri Audi Arénában.

 • cikk kép
  A végén ment el a meccs, nyert a Körmend

  Zalaegerszeg – Vasárnap este 124. alkalommal találkozott bajnoki mérkőzésen az egerszegi és a körmendi férfi kosárlabda csapat.

 • cikk kép
  ZTE KK: a türelem nyerő "húzás" lehet

  Zalaegerszeg - Vasárnap 18 órától a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban ismét egy klasszikus párharc következik. A Zalakerámia-ZTE KK az Egis Körmendet fogadja, a telt ház pedig megint garantáltnak tűnik.

 • cikk kép
  Szabó Zsoltnak több energiája marad

  Zalaegerszeg - A Zalakerámia-ZTE KK csendes, de elszánt készülődéssel, a Körmend viszont egy hazai vereséggel „ hangolt” a két csapat vasárnapi (18.00), egymás elleni örökrangadójára.

 • cikk kép
  ZTE: jókor tettek hozzá

  Zalaegerszeg - A tabellára pillantva nem kell különösebben ecsetelni, mennyire fontos győzelmet aratott vasárnap este a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata Szegeden. Mohácsi Máté csapatkapitány azt emelte ki, hogy sikerük most is a kollektíva győzelme.

 • cikk kép
  Szegeden már az új légiós is játszhat a ZTE-ben

  Zalaegerszeg - Nagyon kellett volna a győzelem, de például a vereség mikéntjébe „kapaszkodhat” azért a Zalakerámia-ZTE KK, amely csütörtökön hazai pályán elveszítette a Szolnok elleni rangadót. Vasárnap a kék-fehérek a Szeged vendégei lesznek 18 órától.

 • cikk kép
  A ZTE KK is gyászolja Raúl Jimenezt

  Az éjszakai órákban szomorú hírt kaptak a kosárlabda barátai, ugyanis 39 éves korában elhunyt Raúl Jimenez, a Zalakerámia-ZTE KK korábbi szakvezetője.

 • cikk kép
  Nagy csatában győzött a Szolnok Egerszegen

  Zalaegerszeg– A férfi kosárlabda NB I A-csoportjában csütörtökön kora este a Zalakerámia-ZTE KK együttese a címvédő Szolnoki Olaj KK-t fogadta. A két együttes rangadóján nyílt küzdelmet láthattak a nézők, de a végén kevesebbet hibázott a vendégcsapat, s ezzel nyert.

 • cikk kép
  A ZTE KK-nak a Szolnok ellen is nagy szüksége lesz a csapatjátékra

  Kemény hetet kezdett meg szombati sikerével a Zalakerámia-ZTE KK féfi kosárlabda csapata, ezért is örült különösen például Bencze Tamás vezetőedző is a szombati, Vasas elleni 97-81-es sikernek.

Részletes műsorMűsorok betöltése...