ZTE KK

2015.01.06. 18:05

A ZTE KK újabb gondjai: Gáspárt operálni kell

Zalaegerszeg - Most már tényleg elmondható, hogy ezer sebből vérzik a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata, amely a szerdai, Alba Fehérvár elleni találkozójára az eddigieknél is foghíjasabb kerettel készül.

Kerkai Attila

A ZTE KK együttesénél egyre borúsabb a hangulat, hiszen kedden kiderült, hogy Gáspár Dávidnak valóban elszakadt a térd keresztszalagja, műtét vár rá, és hónapokra kidőlt a sorból.

– Az MR-vizsgálat megerősítette a gyanút, hogy keresztszalag-szakadásom van, így elkerülhetetlen a műtét. Nagy meglepetés ezzel már nem ért, sajnos felkészültem rá, hogy így lesz – mondta el érdeklődésünkre a csapat kapitánya.

Cole Darling sem teljesen jött rendbe, de jön az újabb meccs... Fotó: Katona Tibor

S ha ez nem volna elég, kedden vírusos, magas lázzal járó megbetegedés miatt a keret több tagja sem edzhetett, és ők valószínűleg nem tudnak elutazni Székesfehérvárra sem. Nem vitás, hogy a 19 órakor kezdődő találkozóra Milos Sporar vezetőedző gondjai megsokszorozódtak, ráadásul Podlovics Péter ügyvezetőtől kedden délután azt az információt kaptuk, hogy a remélt erősítés sem érkezik meg erre a találkozóra. A kiszemelt kosaras ugyanis az elküldött szerződés ellenére nem a zalaiakat választotta. A ZTE KK az eddigi egyetlen sikerét éppen az Alba ellen szerezte meg októberben, ám nem vitás: a mai már egy másik meccs lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!