ZTE KK

2016.04.29. 15:41

Kitiltják a két, dobálózó nézőt

Zalaegerszeg - A Zalakerámia-ZTE KK-nál péntektől teljes erőbedobással már a Körmend elleni férfi kosárlabda bajnoki negyeddöntőre készülnek, továbbá a play off-ra meghozott rendszabályokról is tájékoztatott bennünket Stárics Kornél, a ZTE KK ügyvezetője.

Kerkai Attila

A Körmend hétfőn küldi át a szerdai, körmendi első találkozóra érvényes vendégjegyeket. Legutóbb a ZTE drukkerei számára 230 darabot tartottak fenn, s ez várható most is. Stárics Kornél, a ZTE KK ügyvezetője azt is elmondta, hogy hétfőtől már a jövő szombati, egerszegi összecsapásra is elkezdik elővételben árulni a jegyeket. Mint elmondta, az egerszegi találkozóra teljesen meg lesznek különböztetve a vendégjegyek.

Stárics Kornél:  új rendszabályokról is döntenek Fotó: Pezzetta Umberto

A legutóbbi Körmend elleni hazai találkozón történt rendbontásra is kitért az ügyvezető:

- A rendőrség bekérte a találkozó felvételét és kérték, hogy ezt közösen nézzük meg. A klub ezek után úgy határozott, hogy az a két személy, aki két sörösdobozt hajított át a körmendi szektorba, és jól azonosítható a felvételeken, kitiltjuk a hazai mérkőzéseinkről. Ebben a szezonban biztosan nem látogathatják rendezvényeinket, ám rendőrségi eljárás nem indul velük szemben. A következő hazai találkozónkon új előírásokat foganatosítunk a nézőtéren, melyekről később részletesen is beszámolunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!