Amikor gyakorlatilag üres zsebbel kimentem dolgozni Ausztriába, nem hittem volna, hogy egyszer majd az én könyvemet is használva tanulnak a mestervizsgára készülők.
„Anyáink, nagyanyáink főzték” címmel újabb internetes programot hirdetett az Életet az Éveknek Nyugdíjasszövetség zalai szervezete, tájékoztatott Kocsis Gyula elnök.
Csőben sütve, grillezve, tésztában vagy pitében egyaránt jó2020.05.10. 10:00
Magyarországon még mindig nem része mindennapjainknak a spárga, pedig zöld és fehér változata egyaránt nagyon finom, és sokféle ételnek lehet az összetevője.
Ezen a héten rendkívüli módon egy fiatalember, Sebestyén Áron vállalkozott rá, hogy néhány receptjét megossza az olvasókkal. Bár nem mondható, hogy rendszeresen ténykedik a konyhában, de amikor nekilát, egy teljes menüsorral örvendezteti meg a szüleit.
Sokan szeretik a farsangi fánkot, de igazán szépre, könnyűre, szalagosra nem mindenki tudja elkészíteni. Háziasszonyaink segítségével most néhány olyan variációt mutatunk meg, amelyek megtörik a szalagos fánk egyeduralmát és talán az elkészítésük sem feny
Praktikus, könnyen kezelhető, új és már-már feledésbe merült, egykoron népszerű ételek receptjeit tartalmazza most megjelent szakácskönyvünk. Mély merítést vállaltunk fel A Kárpát-medence ízei című albummal, ugyanis a határon belül és túl élő magyarok, va