Elfogyott a puskapor

2024.06.25. 22:58

Dánia és Szerbia totálisan lenullázta egymást

Nem született döntés a C csoport utolsó fordulójában a labdarúgó Európa-bajnokságon, Dánia és Szerbia nem tudta mattolni egymás védelmét.

Kvanduk Bence

Eriksenék nem lehettek tökéletesen elégedettek

Fotó: Mahmut Serdar Alakus / ANADOLU / Anadolu via AFP

Abszolút uralta az első félidőt Dánia Szerbia ellen, kapura lőni sem hagyta ellenfelét, viszont a tizenhatoson belül elfogytak Eriksenék is. Pedig a 16. percben Bah ziccerbe került, de fejese centikkel elkerülte a labdát, majd Eriksen is próbálkozhatott nem sokkal később, akkor azonban Rajkovics elérte a jobb alsóba tartó labdát. Ezt követően a további dán támadások hasonlóan haltak el. Nem meglepő hát, hogy mindkét kapitány változtatott a szünetben.

A folytatásban már kiegyenlítettebb meccset láthatott a közönség, azonban gólt továbbra sem, így osztozkodni kényszerültek a csapatok.

Labdarúgó Európa-bajnokság
C csoport, 3. forduló
DÁNIA–SZERBIA 0–0
München, Allianz Arena. Vezette: Francois Letexier (francia).
DÁNIA: Schmeichel – Andersen, Christensen, Vestergaard – Bah (Kristianse, 77.), Hjulmand (Delaney, 77.), Hojbjerg, Maehle – Eriksen (Poulsen, 88.) – Hojlund (Dolberg, 59.), Wind (Skov Olsen, a szünetben). Szövetségi kapitány: Kasper Hjulmand.
SZERBIA: Rajkovics – Veljkovics, Milnkovics, Pavlovics – Mihajlovics (Mladenovics, 73.), Ilics (Vlahovics, 67.), Gudelj (Jovics, a szünetben), Zsivkovics – Szamardzics (Tadics, a szünetben), Lukics (S. Milinkovics-Szavics, 87.) – Mitrovics. Szövetségi kapitány: Dragan Sztojkovics.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában