Bulvár-celeb

2024.06.04. 17:50

Megszületett a TV2 sztárjának gyermeke, itt vannak az első babafotók

A színésznő és a baba is jól vannak.

MW

Forrás: Instagram

A Jóban Rosszban sorozatból ismert Bálizs Anett az Instagramon jelentette be, hogy megszületett az első gyereke: "Kicsi lábnyomok a földön, nagy boldogság a szívünkben!
2024. május 29-én 15.15-kor megszületett kislányunk, Sándor Lilien Anna! 3380 grammal, 50 cm-rel. Isten hozott édes Kincsem!" – írta a színésznő egy lapozható bejegyzésben, amelyben két fotó is látható a babáról - szúrta ki az Origo.

Bálizs Anett a TV2 napi sorozatával, a Jóban Rosszban szereplőjeként lett ismert: 2007-ben végzett színitanodában, a következő évben pedig már meg is kapta Oravecz Fanni főnővér szerepét. Hosszú éveken át láthattuk a képernyőn: bár nem az első epizódtól képezte a stáb részét, egészen az utolsó részig kitartott, amíg a sorozat is megszűnt 2022-ben.

Bálizs Anett emellett szinkronszínészként is ismert, továbbá 2012 óta az Újszínház társulatának tagja, olyan színdarabokban tűnt fel, mint például A gyertyák csonkig égnek, a Bodnárné, A kőszívű ember fiai, a Csongor és Tünde, a Bizánc vagy a Legényb

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!