Bulvár-celeb

2 órája

Férjhez ment a TV2 sztárja, elképesztően gyönyörű menyasszony volt, esküvői fotót is mutatott

Régen láttunk ennyire gyönyörű menyasszonyi ruhát, bármelyik kifutón megállta volna a helyét, a menyecske ruha pedig egyenesen bomba volt.

MW

Gyönyörű esküvő volt, csodás menyasszonnyal

Forrás: Shutterstock

Fotó: Alex Ageev

Kafi Rea Milla és vőlegénye, Kovács Patrik csütörtökön hivatalosan is összekötötték az életüket. A TV2 sztárja secretstories.hu-nak mesélte el, hogyan álmodta meg a nagy napot: "Családias, meghitt esküvőnk lesz csak a legközelebbi családtagokkal és barátokkal, 65-70 fővel. Sajnos az én családom nem ünnepelhet velünk, ami miatt nagyon szomorú vagyok" - jegyezte meg azzal kapcsolatban, hogy a Szomáliában élő családját már 11 éve nem látta. Az édesanyjával és a testvéreivel tartja a kapcsolatot, előbbi nagyon megkedvelte a magyar párját is - írja az Origo.

Nagyon örül neki, imádja a páromat, családtagként tekint rá. Megszakad a szívem, hogy nem tud itt lenni a nagy napon. Nem így képzeltem, de sajnos ezt hozta az élet

- mondta.

Az esküvőn ott voltak a barátai, köztük Kecskés Enikő is. 

A szertartáson minden őszies stílusú, narancs és barna színben pompázott, így a menyasszony csokra is, illetve a díszletelemek.

 A ceremónia a szabadtéren zajlott, míg a lakodalmat már bent tartották. Esküvői ruhának egy letisztult, elegáns stílusút választott, melyben csodásan nézett ki.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!