Szépségverseny

3 órája

Miss Universe Hungary 2024: a Vas vármegyei Kenéz Nóra lett a legszebb

Szombat este tartották a Miss Universe Hungary döntőjét, ahol tizenkét gyönyörű lány közül választott a zsűri. A verseny nyertese egy éven keresztül képviseli majd hazánkat – írja az origo.

Zaol.hu

A Miss Universe Hugary 2024 nyertese a Vas vármegyei Dr. Kenéz Nóra lett

A Miss Universe Hungary szépségversenyt idén 73. alkalommal írták ki a szervezők. Ezúttal 636 lány nevezett nevezett be a  versenyre, már a tizenkét kiválasztott közé bejutni is óriási kihívást jelentett. A szeptember 28-i döntőn eldőlt, hogy hogy kié lett a korona, és ki képviselheti hazánkat a 73. Miss Universe versenyen Mexikóban – tudósít az origo.

Ő a Miss Universe Hungary 2024 nyertese 

A Miss Universe Hugary 2024 nyertese Dr. Kenéz Nóra lett. A fiatal lány főállásban gyógyszerész, emellett modellkedéssel is foglalkozik. A modellkedés és a gyógyszerészet különleges párosítás, de Nóra számára ezek jól kiegészítik egymást – írta meg a vaol.hu a szépségverseny előtt.

 „Az egyetemi évek alatt és korábban sem foglalkoztam modellkedéssel, a gyógyszerészi munka mellett viszont úgy éreztem, hogy hiányzik valami. A személyiségemnek szüksége volt arra, hogy kiéljem a kreatív energiáimat is, így találtam rá a modellkedésre – mesélt a kezdetekről. Mint mondta, gyakran 12 órázik és sok ügyeletet vállal, emellett még a modellkedésre is jut ideje, úgy véli, a mai világban több lábon kell állni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!