Ingatlanbazár

2024.08.17. 11:30

Igényli a luxust? Itt egy cserszegtomaji ház, csak be kell laknia!

Ha szeretne egy olyan házban pihenni időnként, amelyen még a lakberendezője dolgozhat, akkor mindenképp kattintson. Ez a luxusház minden kényelmi funkcióval rendelkezik, ami ma számít, így tényleg csak az a dolga, hogy egy szakemberrel megossza a kívánságait. Amiatt sem kell aggódni, hogy halálra unja magát, hiszen a környeken bevásárlási, szórakozási és sportolási lehetőségek tárháza áll a rendelkezésére. Az ingatlan tökéletes, ezt nyilván meg kell fizetni, cserébe rengeteg négyzetmétert mondhat majd magáénak egy remek helyen. Kattintson!

PR cikk

Forrás: Ingatlanbazár

“ÉLVEZZE A BALATONI PANORÁMÁT SAJÁT MEDENCÉJÉBŐL A PÁRATLAN FEKVÉSŰ CSERSZEGTOMAJON!

Minden igényt kielégítő, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, LUXUS ÁLOM OTTHON várja Önt KESZTHELY és HÉVÍZ mellett ezen a dinamikusan fejlődő, külföldiek által is kedvelt és lakott, túrista látványosságokkal teli, mégis nyugodt, páratlan természeti adottságú, remek elhelyezkedésű településen!

AZ OTTHON:

A 338 nm alapterületű két szintes ház egy 1656 nm-es telken helyezkedik el.

Az ingatlan ENERGIATAKARÉKOS, PRÉMIUM ANYAGOKBÓL és a LEGFEJLETTEBB MŰSZAKI TARTALOMMAL épült, MODERN, MINIMALISTA stílusban.

HATALMAS, nyitott terek, tágas helyiségek, IMPOZÁNS ÜVEFELÜLETEK biztosítják a LUXUS életérzést és a csodálatos kilátást a Balatonra és az őt körülölelő tájra a ház minden pontjából!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!