Hírdetés

2 órája

Madárcsicsergésre akar ébredni? Megteheti!

“Ez a belterületi ingatlan Zalaszentgrót Kiscsáfordi részén található, egy csendes, nyugodt környezetben, amelyet erdők vesznek körül. A természetközelség és a friss levegő biztosítja a pihentető életmódot, miközben a közeli termálfürdők további kikapcsolódási lehetőségeket nyújtanak.

PR cikk

Az ingatlahoz madárcsicsergés is jár

Forrás: Ingatlanbazár

A vegyes falazatú, belülről rendbe tett épület alapterülete 74 m², ami ideális méret egy kisebb családnak vagy akár hétvégi háznak is, minimális további felújítást igényelhet az új tulajdonos igényei szerint. Az ingatlanhoz egy tágas 2174m2-es kert tartozik, amely kiváló helyszín lehet kertészkedéshez, pihenéshez, és egyéb szabadtéri tevékenységekhez. A telken melléképületek is találhatók, amelyek hasznosak lehetnek tárolásra, műhely kialakítására vagy egyéb funkciókra. Minden közmű (víz, villany, gáz, csatorna) rendelkezésre áll, ami kényelmes lakhatási feltételeket biztosít.

AZ ingatlan alaprajza    Forrás: Ingatlanbazár

Az ingatlant erdők veszik körül, így a nyugalom és a madárcsicsergés állandó társ a mindennapokban, a közelben patak található, ami tovább növeli a természet közelségének élményét. Kiváló levegőminősége és a természetes környezet ideális helyszínt biztosít a pihenéshez és a feltöltődéshez.

A környéken több termálfürdő is található, így nemcsak a természet nyújtotta kikapcsolódást élvezheti, de a közeli fürdők pihentető szolgáltatásait is kihasználhatja.

Ez az ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik csendes, természetközeli otthont keresnek, és élvezni szeretnék a vidéki élet nyugalmát, anélkül, hogy lemondanának a kényelmi szolgáltatásokról.”[...]

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!