Lopás lett a sportfogadás vége

2024.08.21. 11:38

Szemüveget és kerékpárt emelt el a tolvaj Zalaegerszegen

Egy 18 éves zalaegerszegi férfit fogtak el a rendőrök, akit lopás gyanúja miatt hallgattak ki. Szerencsére az általa elemelt kerékpár és szemüveg megkerült – olvasható a police.hu oldalon.

Mozsár Eszter

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Fotó: VanoVasaio

Alkalom szüli a tolvajt, tartja a mondás, ezért valóban vigyázzunk értékeinkre. A rendőrség tájékoztatása szerint egy fiatal férfi augusztus 18-án, vasárnap délután Zalaegerszeg egyik dohányboltjában szerette volna megjátszani sportfogadási szelvényét. A fogadás közben észrevett egy pultra lerakott szemüveget, amit a fejére tett és kisétált az üzletből. A történet itt nem ért véget, ugyanis az utcára érve megtetszett neki egy ott lévő lezáratlan kerékpár is, amire felült és a nagybátyjához biciklizett, hogy megmutassa neki a frissen szerzett tárgyait.

A sértettek azonnal értesítették a rendőröket, ők a boltban lévő kamerafelvétel és a személyleírás alapján tájékoztatták a szolgálatban lévő többi járőrt. Kiderült, hogy az elkövetővel szemben korábban rendőri intézkedés történt, így gyorsan azonosították őt. A gyors intézkedésnek köszönhetően az eltulajdonított tárgyak megkerültek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!