Baleset

2024.09.09. 16:33

Egy kamion és egy személykocsi karambolozott a 61-es főút nagykanizsai szakaszán – frissítve!

Zaol.hu

Zajlik a helyszínelés.

Fotó: Szakony Attila

Fotósunk úton a baleset helyszínére.
Fotó: Szakony  Attila

Összeütközött egy kamion és egy személyautó a 61-es főút 190-191-es kilométere között.

A Nagykanizsa belterületén történt balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották. A rajok rögzítették és áramtalanították a személykocsit, az autó két utasa közül az egyiket kiszabadították a roncsból és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A baleset miatt útlezárásra kell számítani, jelezte a katasztrófavédelem VÉSZ alkalmazása hétfőn délután 16 óra tájban.

Vezessenek óvatosan!
Fotó: Szakony Attila

17.12:

A rendőrség tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok alapján 2024. szeptember 9- én 16 óra körül a 61-es számú főút 190-es kilométerszelvényében, Nagykanizsa Csónakázó-tó melletti útszakaszán egy nyerges vontató és egy személyautó ütközött.

A baleset helyszínén teljes útzár van érvényben.

A helyszínelés idejére a rendőrök a forgalmat Miháldon keresztül a 7-es főút irányába terelik.

18.02:

A balesettel kapcsolatban a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Gábor László rendőr őrmester elmondta: szeptember 9-én 16 óra körül a 61-es számú főút 190-es kilométerszelvényében, Nagykanizsa Csónakázó-tó melletti útszakaszán egy nyerges vontató és egy személyautó ütközött. A baleset következtében mindhárom személy súlyos sérülést szenvedett.

18.14:

A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését a 61-es főúton, írja a police.hu.

Az érintett útszakasz újra teljes szélességében járható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!