Szerda óta nem adott életjelet

2 órája

Eltűnt Vogel Valentina Angelika, a zalai rendőrök a lakosság segítségét kérik

A police.hu tájékoztatása szerint a Nagykanizsai Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Vogel Valentina Angelina ügyében.

Korosa Titanilla

Forrás: police.hu

A 17 éves lány 2024. szeptember 18-án este Nagykanizsáról ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik. Az eltűnt személy anyanyelve német, csak minimális szinten beszél magyarul.

Valentina körülbelül 175 cm magas, átlagos testalkatú, kerek arcú, barna, hosszú hajú, barna szemű. Orrának jobb oldalán kicsi ezüst piercing van. Eltűnésekor viselt ruházata: rózsaszínű hosszú ujjú pulóver, fekete színű bőszárú farmernadrág, fehér színű champion márkájú fűzős sportcipő.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Vogel Valentina Angelinát felismeri, és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-93-321-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában