Dílerek őrizetben

2 órája

Hatfős drogterjesztő hálózatra csaptak le Zalában

A vármegyei nyomozók egy újabb droghálózatot számoltak fel Zalában, közölte szerdán a police.hu.

Szabó Judit

Mint írták, széles körű adatgyűjtés eredményeként sikerült azonosítani a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak egy hat főből álló kábítószer-terjesztő hálózatot. A gyanúsítottakra október 15-én csaptak le különböző helyszíneken a közterületi támogató alosztály segítségével.

Két férfi rendszeresen vásárolt drogot egy budapesti testvérpártól és egyikőjük barátnőjétől, amit helyben továbbértékesítettek Zalában egy társuk segítségével.

A rendőrök akkor fogták el a dílereket, amikor az üzletet megkötötték. Ekkor 1 kg amfetamin és 359 g marihuána volt náluk. Kutatást is tartottak az elkövetőknél, ahol további illegális anyagot és az árusításához szükséges eszközöket, valamint közel 10 millió forintot találtak és foglaltak le.

A rendőrök mind a hat férfit kihallgatták kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt, és őrizetbe vették őket.

A fogyasztók azonosítása folyamatban van.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!