Súlyos testi sértés bűntette miatt emeltek vádat

2024.10.25. 12:30

Leharapta felesége gyűrűsujját a féltékeny férj

Korosa Titanilla

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Audio und werbung

Dr. Németh Eszter, a Zala Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője közölte, hogy a 67 éves balatonmagyaródi férfi 2023. december 17-én délelőtt a temetőbe indult felesége után ment féltékenységből. Amikor a vádlott a felesége személygépkocsiját egy helyi férfi házánál észrevette, a házba bement, és felszólította feleségét hogy menjen haza. A vádlott a nő mobiltelefonját felkapta az asztalról, majd azzal kifelé indult, amikor az udvaron utolérte felesége. A nő meg akarta állítani a vádlottat, ezért a férfi pulóverének kapucniját megfogta, és kissé hátrafele húzta, kezével pedig az arca felé nyúlt, amikor a nő keze a vádlott szája elé került. A vádlott ekkor olyan erővel megharapta a sértett nő gyűrűs ujját, hogy annak egy ujjperce leszakadt, majd távozott a helyszínről.

A férfivel szemben a Nagykanizsai Járási Ügyészség maradandó testi fogyatékosságot okozva elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat, melyben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában