Nem állt meg az autós

2 órája

Elhunyt a motoros a 7-es főút nagykanizsai szakaszán történt balesetben – helyszíni fotókkal (frissítve)

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila

Összeütközött egy motorkerékpár és egy autó a 7-es főút 206-os kilométerénél, Nagykanizsán. A Gábor Áron és a Hevesi Sándor utca kereszteződésében történt balesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak. A helyszínre mentőt is riasztottak. A baleset miatt a főutat egy időre teljes szélességében lezárták, adta hírül a katasztfrófavédelem hétfőn reggel 7 óra előtt.

A súlyos baleset helyszínén járt Szakony Attila fotós kollégánk. Információink szerint a motoros életéért jelenleg is küzdenek.

Fotó: Szakony Attila

Frissítés 8.30:

Elhunyt a motoros a balesetben

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Sznopek Veronika nemrégiben szomorú hírt közölt: a közlekedési balesetben a motoros elhunyt. A tragédia helyszínén a rendőrség folyamatosan dolgozik.

Frissítés 9.13:

Nem állt meg az autós: meghalt a motoros!

A reggel Nagykanizsán történt halálos balesettel kapcsolatban megérkezett a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása. Czendrei Péter rendőr alezredes sajtóreferens elmondta: október 21-én hétfőn 7 óra 17 perc körül Nagykanizsán, a 7-es főút és Hevesi Sándor utca kereszteződésében halálos közúti közlekedési baleset történt.

Egy nagykanizsai férfi Nagykanizsa irányából Nagyrécse felé közlekedett motorkerékpárjával a 7-es főúton, amikor a Hevesi Sándor utca felől egy személyautó sofőrje az "Állj elsőbbségadás kötelező!" jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva kihajtott elé és összeütköztek. A baleset következtében a motort vezető férfi a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon teljes útlezárásra került sor.

Fotó: Szakony Attila

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában