Horror Székesfehérváron

2 órája

Többek szeme láttára gyújtotta fel magát egy férfi, de előtte ölhetett is

Csütörtökön holtan találtak egy 76 éves nőt otthonában Székesfehérváron, nem sokkal később egy 70 éves férfi öngyilkosságot követett el. A két eset között összefüggés lehet.

Zaol.hu

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az idős asszony halálát az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján idegenkezűség okozta - írta meg a feol.hu. Nem sokkal később egy újabb tragédia történt: Székesfehérváron a Feketehegy-Szárazrét új vasúti megállójának parkolójában gyújtotta fel saját magát egy férfi, többek szeme láttára. Az áldozat, aki benzinnel locsolta le magát, belehalt sérüléseibe.

 A feol.hu megkérdezte a rendőrséget, van-e összefüggés a két eset között – tehát, hogy a holtan talált nő élettársa-e az említett férfi. A rendőrség válaszában rámutatott: vizsgálják az összefüggést, emellett a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában