Az elmúlt hét legfontosabb hírei

2020.02.03. 11:06

Idős férfit marcangoltak a kutyák Kanizsán: mutatjuk az elmúlt hét legfőbb híreit

Az elmúlt hét is eseményekben gazdag volt, kijutott sokkoló és örömteli hírekből is egyaránt.

agresszív kutya

Forrás: Shutterstock

A nagykanizsai 82 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, akire két megvadult kutya támadt rá, és percekig marcangolta. Linkünkön megtekintheti erről szóló cikkünket.

A 100 nap múlva megrendezésre kerülő Giro d’Italia kerékpáros körverseny már hetek óta lázban tartja olvasóinkat, és érdeklődve figyelik a rendezvény előkészületeit. A Zalában érintett települések közül az elmúlt héten a zalakarosi tó és a nagykanizsai Csónakázó-tónál található 48 méteres kilátó borult rózsaszínbe.

Forrás: Facebook/ Zalakaros Hivatalos Oldala

Megyénk büszkeségét növelte tovább Tótpeti Lili, aki megnyerte a Tündérszépek 2020 szépségversenyt. A 18 éves lány természetes bájával lehengerelte a szakértő zsűrit, és fejére került a szépségkirálynőnek járó korona. Bővebben az alábbi írásunkban olvashat róla.

A pillanat, amikor Lili fejére került a korona
Fotó: Szűr Annamária

Továbbá sokakat letaglózott a 75-ös főútvonal kisorokláni elágazójában lévő fémszerkezetű buszmegálló alumínium borításának lelopása. Beszámolónak az esetről megtekintheti itt.

Fotó: police.hu

Keimelet képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában