A nap képe
2023.09.08. 20:30
Gasztronómiai seregszemle
Benedek Bálint
Fotó: Szakony Attila
Pirul a dödölle a vaslapon az egyik kanizsai étterem standján a 17. Kanizsai Bor és Dödölle Fesztivál pénteki nyitónapján. Aztán szombaton 10 órától a Fő utcán a tíz előre regisztrált csapat is nekilát elkészíteni az ételeit, melyekkel a dödölle és a tájjellegű ételek kategóriájában versenyeznek. Az indulókat a Szabadtűzi Lovagrend szakmai zsűrije értékeli, s a Pannon Egyetem keszthelyi Burgonyakutatási Központja minden nevezőnek 10 kilogramm krumplit ajánlott fel. Persze az érdeklődőket is várják egy tál dödöllére...
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre