A nap képe

2023.09.08. 20:30

Gasztronómiai seregszemle

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila

Pirul a dödölle a vaslapon az egyik kanizsai étterem standján a 17. Kanizsai Bor és Dödölle Fesztivál pénteki nyitónapján. Aztán szombaton 10 órától a Fő utcán a tíz előre regisztrált csapat is nekilát elkészíteni az ételeit, melyekkel a dödölle és a tájjellegű ételek kategóriájában versenyeznek. Az indulókat a Szabadtűzi Lovagrend szakmai zsűrije értékeli, s a Pannon Egyetem keszthelyi Burgonyakutatási Központja minden nevezőnek 10 kilogramm krumplit ajánlott fel. Persze az érdeklődőket is várják egy tál dödöllére...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában