VÁROSHÁZA

2023.10.16. 13:00

Vadszőlő utcai ingatlan eladó

Zaol.hu

Pályázati felhívás

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályázat útján kívánja értékesíteni a Zalaegerszeg, 23828/17 hrsz.-ú ingatlanból kialakított, Jánkahegy, Vadszőlő utca 23828/20 hrsz-ú, kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület megnevezésű, 602 m2 nagyságú ingatlant.

Az ingatlant Zalaegerszeg Város Építési Szabályzata (ZÉSZ) beépítésre szánt, Lke-1 jelű kertvárosias lakóövezetként szabályozza. Az ingatlan kialakításának változási vázrajza, továbbá az ingatlanra vonatkozó ZÉSZ kivonat a pályázati felhívás mellékletét képezi.

Az ingatlan közműbekötéseire vonatkozó információk (közműtérkép a pályázati felhíváshoz csatolásra került):

· Az ingatlanon található épület víz- és szennyvízbekötéssel rendelkezik. A vízmérőakna áthelyezése szükséges az ingatlan telekhatárán belülre, melynek elvégzése a vevő feladata. (közműtérkép kék jelzés - ivóvíz, barna jelzés - szennyvíz)

· Az ingatlan gázbekötéssel rendelkezik, de gázórával nem. A gázóra kiállás áthelyezése és az új gázóra felszereltetése a vevő kötelezettsége. (közműtérkép sárga jelzés)

· Az ingatlan villamos energia ellátása megoldott. (közműtérkép piros jelzés)

· Az utca részben közvilágítással rendelkezik.

A pályázatot „Jánkahegy, 23828/20 hrsz.” jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani.

Az ingatlan induló ára 15.000.000 Ft. A vételár az ÁFA törvényben meghatározottak szerint mentes az adó alól.

Pályázati ajánlat

A pályázati ajánlatnak tartalmaznia kell:

- a pályázó nevét, címét

- a pályázat fajtájának megjelölését

- a pályázat tárgyának meghatározását, azonosító adatait

- a pályázati biztosíték befizetésének igazolását

- a megajánlott ellenszolgáltatást, az ellenszolgáltatás teljesítésének módját, határidejét, az ellenszolgáltatással kapcsolatos, a pályázati kiírásban meghatározott kikötésekre és feltételekre vonatkozó elfogadó nyilatkozatot

- a pályázati kiírás feltételeinek elfogadására és az ellenszolgáltatás teljesítésére, valamint – adott esetben – az ajánlattevő szervezet átláthatóságára vonatkozó cégszerűen aláírt nyilatkozatot

- a pályázati kiírásban meghatározott egyéb adatot, okiratot.

Pályázat beadásának határideje: 2023. október 26. (csütörtök) 1000 óra

Helye: ZMJV Polgármesteri Hivatal II. em. 212. szoba

8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 17-19.

Módja: Személyesen vagy postai úton

A pályázati hirdetmény teljes szövege a www.zalaegerszeg.hu internetes oldal „Hirdetmények, pályázatok” rovatában, az önkormányzat hivatalos honlapján megtekinthető.

A pályázattal kapcsolatosan érdeklődni, a helyszíni megtekintésre időpontot egyeztetni, illetve a pályázati ajánlatot benyújtani ZMJV Polgármesteri Hivatala Műszaki Osztálya (Zalaegerszeg, Kossuth u. 17-19. II. emelet) 212. sz. irodájában (Telefon: 92/502-129) lehet.

Zalaegerszeg, 2023. szeptember 26.

Balaicz Zoltán

polgármester

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában